In het kort

Ons verhaal begint met een uit de hand gelopen hobby met een klein tropisch aquarium van 60 liter wat uitgroeide naar 30 grote aquaria bedoelt voor de kweek van L-nummers.

Na jaren gekweekt te hebben met verschillende tropische vissoorten begonnen we een webshop voor keramische legholen. Na dit enkele jaren gedaan te hebben werd in eind 2016 CeramicNature opgericht.

Naast dat wij zeer hoogwaardige producten leveren is het voor ons zeer belangrijk dat wij onze partners ondersteunen met de best mogelijke service. Als team staan wij 5 dagen per week voor u klaar, luisteren wij naar uw wensen en geven wij onze partners de handvaten om onze producten succesvol te verkopen. Het laten slagen van onze partners is onze prioriteit.

Ondertussen levert CeramicNature een groot assortiment decoraties, achterwanden, natuurproducten en voer voor in het aquarium, terrarium en de kleine knaagdieren.

Ons team

Ons team stelt zich graag aan u voor!

Timo Bijnsdorp

Eigenaar en accountmanager

Bonny Groot

Administratie

Ron Groot

Magazijnmanager

Klaas Metzelaar

Productiemanager

Nico Bijnsdorp

Productie assistent

Jesper Bagchus

Stagiair marketing & sales

Duncan Schiltkamp

Stagiair marketing & sales

Onze visie

Persoonlijk contact:

Persoonlijk contact, bereikbaarheid en flexibiliteit zijn kernwoorden die ons onderscheiden en garant staan voor een prettige samenwerking.

Uniek assortiment

CeramicNature staat garant voor exclusieve producten van de hoogste kwaliteit.

Maatwerk

Naast onze standaardproducten, leveren wij ook producten op maat. Heeft uw klant liever een grotere achterwand of heeft u als partner zelf een idee voor een nieuw product? Laat het ons weten en wij gaan voor u aan de slag!

Prettige samenwerking

CeramicNature staat voor snelle service, persoonlijk contact en ondersteuning op maat.

Wij hebben service naar onze partners hoog in het vaandel staan. Wij staan elke werkdag voor u klaar en streven er naar om al uw vragen binnen 1 werkdag te beantwoorden. Het is ook mogelijk om ons te bereiken via WhatsApp, zelfs buiten de openingstijden.

Omdat onze service verder gaat dan anderen, bieden wij ook diverse ondersteunende diensten aan zoals productpresentaties, drukwerk, personeelstraining tot kant en klare productbeschrijvingen in het Nederlands en Engels voor uw website.

Wij staan voor een klantgerichte aanpak en ondersteunen uw medewerkers én klanten met onze bewezen verkoop stimulerende formule.

Met recht kunt u spreken dat CeramicNature een betrouwbare partner en aanwinst is voor uw bedrijf!

Duurzaam

Naast dat wij goede producten leveren, zijn wij ook druk bezig met het milieu en duurzaam werken.

Voor onze verpakkingsmaterialen werken wij samen met lokale bedrijven waarvan wij alle oude en overtollige verpakkingsmaterialen hergebruiken. Bijna 90% van onze verzenddozen zijn gerecycled.

Daarnaast laten wij meer dan 95% van onze producten maken in Europa. Dit doen wij niet alleen om de kwaliteit te kunnen waarborgen maar ook omdat het een CO-2 besparing op transport oplevert van wel 60%.

Wij zijn Ceramic Nature

Volledige service naar onze partners en het vakmanschap van onze producten zijn voor ons een sleutelprioriteit. We streven ernaar om een constructieve samenwerking met onze partners te hebben.

Het succes van onze partners is ons succes!