Over ons

Resin Products Limited is de toonaangevende leverancier van hoogwaardige ionenwisselaarsharsen, RO membraan systemen en waterbehandelingsproducten. Wij werken met enkele van de grootste commerciële en OEM accounts in de UK en Europa.

Wij zijn de officiële UK & Europa’s distributeurs voor RESINTECH INC & ARIES FILTERWORKS. Wij zijn gespecialiseerd in terugwinning, verwijdering, adsorptie, ontkleuring, zuivering en selectieve scheiding. Wij hebben een uitgebreid assortiment van hoogwaardige en kostenconcurrerende waterbehandelingsapparatuur op voorraad.

Wij hebben gespecialiseerde toepassingen ontwikkeld voor de aquarium branche, onder de merknaam RP AQUATICS.

Wij bieden technische ondersteuning voor een breed scala aan waterbehandelingsoplossingen, of het nu gaat om verwijdering van nitraat, arseen, ammoniak of zware metalen – ontharder, Ph-neutralisatie of hoogzuivere deionisatie, wij hebben de oplossing voor jou.

Onze kennis en ervaring kunnen jou op maat gemaakte oplossingen bieden voor jouw waterbehandelingsbehoeften. Wij produceren een breed scala aan producten voor de bronwater- en afvalwaterindustrie.

 

We hebben een video met verder uitleg over twee van onze producten, check de video via deze link.

Ammonia block, Resin Products
Nitrate remover, Resin products

Naast deze producten verkopen we ook de Carbon Clear (Marine & Freshwater) de Phosphate Gone (Marine & Freshwater)

Ook hebben we meer tips voor je vissen in geval van nood, check de video via deze link.