Catappa bark tubes

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: 45307 Categorieën: , , ,
Gewicht 0,074 kg

Productdetails

Afmeting:

Inhoud: 1 stuk

Catappa bark tubes zijn stukjes boomschors die meerdere positieve eigenschappen kent maar ook gewoon erg mooi staat in het aquarium of terrarium.

Voordelen

Catappa bark wordt vaak in aquaria gebruikt om natuurlijke tannine te leveren die het water in het wild nabootsen en de pH-waarden verlagen. Daarnaast worden ze ook gebruikt vanwege de antibacteriële werking. Door de dikke schors zullen de stoffen langzaam worden vrijgegeven, waar de dieren dus ook enorm lang (ca. 4 maanden) van kunnen profiteren. Wil je liever iets kleiner met dezelfde eigenschappen dan zijn onze catappa bladeren zeer geschikt.

✓ Ziekte werende en helende effecten
✓ Verlaagt de PH waarde

✓ Lange werking

Gebruik

Wij adviseren 1 stuk catappa bark voor een aquarium van 75-100 liter.

Catappa kan gewoon blijven liggen nadat deze is uitgewerkt. De garnalen, bodemvissen en kreeften kunnen dan van de catappa blijven genieten als schuilplaats.

Weetje

De Catappa bark tubes zijn stukjes schors van de zee-amandel boom. Deze boom groeit het best op een zanderig bodem. De bladeren worden ook wel amandel bladeren genoemd, dit doordat de pit van bladeren op een amandel noot lijkt. Wij kennen de bladeren onder de naam Catappa bladeren. Catappa wordt al lang gebruikt in aquaria door zijn ziektewerende en helende effecten.

 

 

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Catappa bark tubes” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon