Shrimp lolly mineral 10 pcs

(0 klantbeoordelingen)
Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: 44029 Categorieën: ,
Gewicht 0,015 kg

Productdetails

De shrimpsticks mineralen zijn een heerlijke snack voor garnalen. Zet de prikker in de bodem en ze zullen met zijn allen op de lolly verzamelen om de mineralen af te grazen.

De mineralen hechten zich goed aan de lolly waardoor de garnalen er lang van kunnen genieten. De shrimpstick mineral is een aanvullend garnalenvoer voor garnalen. De mineralen die worden gebruikt voor deze shrimpstick zijn 100% zuiver en natuurlijk.

 

Door kleine hoeveelheden mineralen op te nemen wordt de vervelling bij garnalen ondersteund en wordt er een sterk pantser opgebouwd. Daarnaast zorgen mineralen en sporenelementen voor optimale ondersteuning van de kleuring in het pantser van garnalen door in een vroeg stadium de aanmaak van meer pigment te versterken.

Naast de ondersteuning van verschillende processen bij garnalen zorgen deze sticks voor zuivering van het aquariumwater. Door de toevoeging van kleimineralen, die negatief geladen zijn, wordt ontreiniging in het water gebonden zodat deze geen bedreiging meer vormen voor de garnalen. Daarnaast vindt er door de mineralen een verlaging plaats in de afvalstoffen. Al met al vormen de shrimp lolly mineralen een gezonde, en nuttige snack voor jouw garnalen. De shrimp lolly zullen de waterwaarden zoals gH, kH en pH niet veranderen.

Gebruik

Ongeveer 1 lolly per 50 garnalen, circa 1x per week. Deze kan in het aquarium blijven staan tot het voergedeelte van de lolly is afgegeten. Let op: Dit is aanvullend garnalen voer.

Bij aanschaf van 20 shrimpsticks (5 van elke soort) krijg je een gratis display. In 1 verpakking zitten 10 sticks.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Toon beoordelingen in alle talen (1)

Wees de eerste om “Shrimp lolly mineral 10 pcs” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon