Shrimp lolly mineral 10 pcs

(0 klantbeoordelingen)
Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: 44029 Categorieën: ,
Gewicht 0,015 kg

Productdetails

De shrimp lolly mineral is een geheel nieuw product op de markt. Na veelvuldig testen is de lolly stabiel en goed bevonden voor langdurig gebruik in aquaria.

De mineralen die worden gebruikt voor deze shrimp lolly zijn 100% zuiver en natuurlijk. Door deze mineralen op een lolly te bevestigen zijn ze lang beschikbaar voor garnalen. Deze zullen met zijn allen op de lolly verzamelen om van de mineralen af te grazen. Door kleine hoeveelheden mineralen op te nemen wordt de vervelling bij garnalen ondersteund en wordt er een sterk pantser opgebouwd. Daarnaast zorgen mineralen en sporenelementen voor optimale ondersteuning van de kleuring in het pantser van garnalen door in een vroeg stadium de aanmaak van meer pigment te versterken.

 

Naast de ondersteuning van verschillende processen bij garnalen zorgen deze sticks voor zuivering van het aquariumwater. Door de toevoeging van kleimineralen die negatief geladen zijn wordt verontreiniging in het water gebonden zodat deze geen bedreiging meer vormen voor de dieren. Daarnaast vindt er door de mineralen een verlaging plaats in de afvalstoffen.

Al met al vormen de shrimp lolly mineral een gezonde, en nuttigge snack voor uw garnalen. Zal overige waterwaarden zoals gH, kH en pH niet veranderen.

Promotie:

Krijg nu bij aanschaf van 20 shrimpsticks (5 van elk) een display gratis.

Bekijk voor meer informatie de blog over de shrimpstick display. 

Ingrediënten

Mineralen, sporenelementen

Dosering

De mineralen lolly´s gebruiken als wekelijkse aanvulling op uw garnalenvoer. Ongeveer 1 lolly per 50 garnalen geven. U kunt 1 keer per week een lolly geven. Deze kan ik het aquarium blijven staan tot het witte gedeelte van de lolly is verdwenen.

 

Inhoud: 10 stuks (15 gram voer).

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Toon beoordelingen in alle talen (1)

Wees de eerste om “Shrimp lolly mineral 10 pcs” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon