Na 2 jaar wachten was het zaterdag 1 en zondag 2 oktober eindelijk weer tijd voor Vivarium. De beurs voor aquarium, paludarium en terrarium liefhebbers.

Wij stonden er om de consument kennis te laten maken met het merk CeramicNature, wij denken dat dit goed is geslaagd. Eindelijk konden wij ons verhaal doen en vertellen waar wij voor staan. Er was dit jaar veel interesse in onze slimline achterwanden, dus wij hopen via onze partners meer consumenten blij te hebben gemaakt met onze achterwanden. Daarnaast zijn de verpakkingen verbeterd waardoor ze steviger zijn en minder snel scheuren, eindelijk!

De reactie van consumenten wanneer wij vertelde dat wij echt alle keramische producten zelf met de hand maken in Nederland was erg leuk. Wij merkten ook dat de consument het waardeerde en wij hebben vele vragen over ons keramiek beantwoordt.

Het leuke aan een beurs is dat je ook weer idee├źn op doet maar ook kritischer gaat kijken naar wat beter kan. Onze To do lijst is weer aangevuld haha. Wij kunnen wel alvast vertellen dat er nieuwe producten aankomen en wij zijn bezig met een heel leuk project, maar dat blijft nog even een verassing (Sorry).

Wij willen iedereen bedanken die onze stand heeft bezocht.