Het verhaal van Ceramic Nature begint met een uit de hand gelopen hobby met een klein tropisch aquarium van 60 liter wat uitgroeide naar 30 grote aquaria bedoelt voor de kweek van L-nummers.
CeramicNature team
CeramicNature team

Na jaren gekweekt te hebben met verschillende tropische vissoorten begonnen we een webshop voor keramische legholen. Na dit enkele jaren gedaan te hebben werd in eind 2016 Ceramic Nature opgericht.

Wij zagen een gat in de markt voor onze natuurgetrouwe keramische decoratie en vanuit daar is ook de bedrijfsnaam ontstaan, Ceramic Nature. Ons doel is om onze partners wereldwijd de hoogste kwaliteit natuurgetrouwe decoratie te leveren.

Naast dat wij zeer hoogwaardige producten leveren is het voor ons zeer belangrijk dat wij onze partners ondersteunen met de best mogelijke service. Als team staan wij 5 dagen per week voor u klaar, luisteren wij naar uw wensen en geven wij onze partners de handvaten om onze producten succesvol te verkopen. Het laten slagen van onze partners is onze prioriteit.

Na anderhalf jaar werd de oorspronkelijke ruimte te klein, dus moest er gezocht worden naar een andere locatie. In de zomer van 2018 ging Ceramic Nature over naar het nieuwe pand op de Westerduinweg 32 1976BV in IJmuiden.

Ondertussen leveren wij een groot assortiment decoraties, achterwanden, natuurproducten en voer voor in het aquarium, terrarium en de kleine knaagdieren. Bekijk ons gehele assortiment. 

Naast dat we veel standaard producten leveren zijn we begin 2019 ook begonnen met het maken van maatwerk producten. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de maatwerk achterwanden

Volg ook onze social media om ons beter te leren kennen.

Ons team

Ons team stelt zich graag aan u voor!

Timo Bijnsdorp

Eigenaar en accountmanager

Bonny Groot

Administratie & Partnerservice

Ron Groot

Magazijnmanager

Klaas Metzelaar

Productiemanager

Onze visie

Persoonlijk contact:

Persoonlijk contact, bereikbaarheid en flexibiliteit zijn kernwoorden die ons onderscheiden en garant staan voor een prettige samenwerking.

Uniek assortiment

CeramicNature staat garant voor exclusieve producten van de hoogste kwaliteit.

Maatwerk

Naast onze standaardproducten, leveren wij ook producten op maat. Heeft uw klant liever een grotere achterwand of heeft u als partner zelf een idee voor een nieuw product? Laat het ons weten en wij gaan voor u aan de slag!

Prettige samenwerking

CeramicNature staat voor snelle service, persoonlijk contact en ondersteuning op maat.

Wij hebben service naar onze partners hoog in het vaandel staan. Wij staan elke werkdag voor u klaar en streven er naar om al uw vragen binnen 1 werkdag te beantwoorden. Het is ook mogelijk om ons te bereiken via WhatsApp, zelfs buiten de openingstijden.

Omdat onze service verder gaat dan anderen, bieden wij ook diverse ondersteunende diensten aan zoals productpresentaties, drukwerk, personeelstraining tot kant en klare productbeschrijvingen in het Nederlands en Engels voor uw website.

Wij staan voor een klantgerichte aanpak en ondersteunen uw medewerkers én klanten met onze bewezen verkoop stimulerende formule.

Met recht kunt u spreken dat CeramicNature een betrouwbare partner en aanwinst is voor uw bedrijf!

Duurzaam

Naast dat wij goede producten leveren, zijn wij ook druk bezig met het milieu en duurzaam werken.

Voor onze verpakkingsmaterialen werken wij samen met lokale bedrijven waarvan wij alle oude en overtollige verpakkingsmaterialen hergebruiken. Bijna 90% van onze verzenddozen zijn gerecycled.

Daarnaast laten wij meer dan 95% van onze producten maken in Europa. Dit doen wij niet alleen om de kwaliteit te kunnen waarborgen maar ook omdat het een CO-2 besparing op transport oplevert van wel 60%.

Wij zijn Ceramic Nature

Volledige service naar onze partners en het vakmanschap van onze producten zijn voor ons een sleutelprioriteit. We streven ernaar om een constructieve samenwerking met onze partners te hebben.

Het succes van onze partners is ons succes!