J&K AQUATICS LIMITED

Sinds 2018 is J&K officieel distributie partner van CeramicNature. Samen met J&K Aquatics hebben wij een speciaal assortiment samengesteld welke perfect tot zijn recht komen op de in het Verenigd Koninkrijk. Dit assortiment bestaat onder andere uit keramische legholen, keramische decoraties, grotten, decoratieve rocks en stenen. Ons gehele assortiment vind je op de producten pagina. 

 

Over J&K:
J&K Aquatics werd in 1984 opgericht door Paul en Judy James, aanvankelijk als een part-time onderneming. In de tussenliggende jaren hebben ze het bedrijf uitgebouwd tot een van de grootste groothandels in het Verenigd Koninkrijk van goederen en vissen, die het hele Verenigd Koninkrijk bedienen.

Bij J&K Aquatics streven ze ernaar om een ​​complete assortiment aan te bieden, waardoor ze haar klanten toegang kunnen bieden tot een uitgebreide selectie van kernmerken en commodity-artikelen die onder het Betta-assortiment vallen, evenals gespecialiseerde lijnen die over de hele wereld worden geïmporteerd.

J&K heeft een one-stop-shop gecreëerd voor al uw aquariumbehoeften omdat ze ook kwaliteitsvis en planten aanbieden om u tijd te besparen bij het bestellen. Dit alles wordt ondersteund door onze concurrerende prijzen en de hoogste normen voor service en ondersteuning.

Vanaf het begin heeft J&K Aquatics een winkel gehad, hierdoor zijn ze zich volledig bewust van de problemen waarmee de klanten worden geconfronteerd en met deze informatie ondersteunen ze al jarenlang de echte retailer – een fysieke winkel die levende haven verkoopt.

Het speciaal gebouwde distributiecentrum stelt J&K in staat een grote voorraad aan te houden en ze investeren in technologie om de service te verbeteren. De logistiek en processen zijn meer gestroomlijnd, ze kunnen producten sneller dan ooit in uw winkel opslaan en het systeem zorgt ervoor dat ze een betrouwbare levering en een correcte service bieden. Met de website kunt u eenvoudig ons hele assortiment doorbladeren en als een catalogus voor u werken om uw klanten de items te tonen die voor hen beschikbaar zijn.

De gerenommeerde site maakt het bestelproces snel en bespaart u tijd, zodat u terug kunt gaan naar wat belangrijk is – uw klanten.

 

Met de J & K-app kun je de hele week items toevoegen aan je winkelmandje op je smartphone of tablet en daar of op je desktopcomputer afrekenen. Naast het uitgebreide assortiment van tropische soorten, leveren ze sinds kort ook zeewater vissen en levende dieren. Het aanbod aan koud water breidt zich ook uit en ze hebben geïnvesteerd in nieuwe faciliteiten om dit gebied te ontwikkelen. Er is echt veel aandacht besteed aan het vinden van spannende soorten die een echte aantrekkingskracht hebben om klanten door je deuren te krijgen.