Wie is Nickey?

Nickey is een bekende Youtuber die video’s maakt over aquarium. In haar Youtube video’s vertelt zij over het onderhoud, vissen, aquariumplanten, techniek, geld besparende tips en nog veel meer!

Ze neemt je mee in haar hobby door middel van vlogs en livestreams, waarin ze verschillende beurzen bezoekt. Ze vindt veel vissoorten leuk maar als ze moest kiezen zou ze voor de wildvang discus gaan.

Samenwerking met CeramicNature

Nickey is in april langs geweest bij ons magazijn en productieruimte om video’s op te nemen. ”Het was een enorm leerzame en gezellige dag” -Nickey.

Een paar van die video’s staan al online, namelijk: ”Een rondleiding achter de schermen bij CeramicNature”.Een vlog van de dag” en een video die ze zelf wat moeilijker vond: ”Een instructievideo over de Slimline achterwanden.” , ”We hebben echt zo veel takes gemaakt voor die video! Maar dat was het waard want video is goed gelukt.” -Nickey

Producten CeramicNature

Nickey wist eerst niet zo goed wat ze kon verwachten, ze kende CeramicNature wel, maar een kijkje in het bedrijf geeft toch een beter beeld. Dat een grootdeel met de hand wordt gemaakt had ik niet verwacht, het hele proces zien en dan het eind resultaat maakt het wel heel erg speciaal”- Nickey

Haar favoriete product is de slimline achterwand, ze heeft deze achterwand ook zelf in gebruik.

Samenwerking Nickey en CeramicNature

We zijn erg blij met ons samenwerking met Nickey. We kijken er naar uit om meer video’s samen te maken. Check haar YouTube kanaal en vergeet niet te abonneren!