Half-log Mixcolour

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: N/B Categorieën: , , ,
Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Maat

Xsmall, Small, Medium, Large, Xlarge

Productdetails

CeramicNature maakt de half-log mixcolour met de hand in 5 verschillende maten.

  • Half-log mixcolour Xsmall 12 x 8 x 4,5cm
  • Half-log mixcolour Small 15 x 7,5 x 5cm
  • Half-log mixcolour Medium 18 x 10 x 5,5cm
  • Half-log mixcolour Large 24 x 11,5 x 7,5cm
  • Half-log mixcolour Xlarge 28 x 13,5 x 8,5cm

Half-log mixcolour is de ideale schuilplaats voor het aquarium en terrarium. Ze worden met de hand gemaakt in Nederland en zijn verkrijgbaar in 5 verschillende maten. Ze worden gemaakt van gekleurd keramiek hierdoor hebben ze allemaal verschillende kleuren en patronen, geen 1 half-log is dus identiek. Door het ontwerp van de half-logs voelt jouw dier zich veilig maar kan je er toch van genieten.

Aquarium

De half-logs mixcolour passen in ieder aquarium en kunnen perfect worden gecombineerd met echt hout. Naast dat ze een prachtige uitstraling hebben kunnen ze worden gebruikt als schuilplaats voor botia’s, meervallen, kreeften, corydorassen, en andere vissoorten. Wij adviseren altijd om genoeg schuilplaatsen creëren in het aquarium zodat de dieren zich prettig voelen in het aquarium.

Verder kan je de half-logs ook bekleden met verschillende soorten planten en mos soorten zoals java mos of anubias. Gebruik hiervoor aquariumlijm of visdraad om de plant de eerste paar weken vast te zetten aan de logs. Hierna zal de plant vastgroeien aan het ornament.

De half-logs zullen in het aquarium ook werken als biologisch filter aangezien de structuur van het keramiek poreus is. In de micro-holtes nestelen tal van bacteriën die d.m.v. biologische afbraak het aquariumwater ontdoen van schadelijke stoffen. Al met al, een geweldig product!

Terrarium

De half-logs worden veel gebruikt als schuilplaats voor reptielen en amfibieën zoals kikkers, gekko’s baardagamen, slangen, etc. Doordat ze gemaakt zijn keramiek kan je het ook perfect gebruiken als vochtige grot of warme grot. Het keramiek is namelijk poreus en houdt hierdoor goed de warmte of het vocht vast.

Duurzaam keramiek

Ons keramiek is 100% veilig voor mens, dier en milieu. Doordat de kleur is ingebakken in de klei zal de kleur nooit verdwijnen. Hierdoor zijn ze ook makkelijk schoon te maken. Schoonmaken kan gemakkelijk met een zachte spons en warm water. Verder gaan de keramische decoraties extreem lang mee. Kortom, een duurzaam product in alle opzichten!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Half-log Mixcolour” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon