Voerspies

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: 45383 Categorieën: , , ,
Gewicht 0,01 kg
Afmetingen 13 × 1 × 1 cm

Productdetails

CeramicNature maakt elke voerspies met de hand in de kleur terracotta rood.

  • Voerspies 13 x ø1cm

De voerspies is een spies waarmee je makkelijker vissen of reptielen eten kunt geven. Voerspiezen worden veel gebruikt om eten te verzwaren zoals komkommers. Doordat onze voerspiezen met de hand worden gemaakt is elke voerspies uniek.

Aquarium

De voerspiezen zijn perfect te gebruiken als je komkommers voert of catappa direct wil laten zinken in het aquarium. Door het gewicht van de spies zal de komkommer of de catappa bladeren zinken.

Terrarium

Ook voor het terrarium zijn de voerspiezen ideaal om als verzwaring te gebruiken. Wil je niet dat het voer door de hele bak gaat? Plaats een voerspies door het voer zodat het zwaarder wordt en niet meer door het hele terrarium meegenomen kan worden.

Duurzaam keramiek

Ons keramiek is 100% veilig voor mens, dier en milieu. Doordat de kleur is ingebakken in de klei zal de kleur nooit verdwijnen. Hierdoor zijn ze ook makkelijk schoon te maken. Schoonmaken kan gemakkelijk met een zachte spons en warm water. Verder gaan de keramische decoraties extreem lang mee. Kortom, een duurzaam product in alle opzichten!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Voerspies” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon