Xaxim panel 50x20cm

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: 45417 Categorieën: ,
Afmetingen 50 × 20 × 2 cm

Productdetails

Verrijk het leven van jouw terrariumbewoners met Xaxim Wanden: natuurlijke pracht voor een betoverende omgeving!

Creëer een natuurlijke schuilplaats of prachtige achterwand: Xaxim Wanden bieden een natuurlijke uitstraling die perfect past bij het leefgebied van jouw terrariumbewoners. Dankzij het gebruik van xaxim, een duurzaam materiaal afkomstig van de boomvaren, voelen jouw reptielen en amfibieën zich direct thuis in hun natuurlijke omgeving. De wanden bieden niet alleen een visueel aantrekkelijke achtergrond, maar ook de mogelijkheid om schuilplaatsen en klimoppervlakken te creëren, waardoor jouw dieren zich veilig en comfortabel voelen.

Stimuleer natuurlijk gedrag: Met Xaxim Wanden kun je het natuurlijke gedrag van jouw terrariumbewoners stimuleren. De wanden bieden verschillende texturen en reliëfs waarop jouw dieren kunnen klimmen, zich kunnen verstoppen en hun territorium kunnen verkennen. Dit bevordert de fysieke en mentale gezondheid van jouw dieren en zorgt voor een verrijkte leefomgeving.

Eenvoudig te installeren en onderhouden: Xaxim Wanden zijn ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Ze kunnen eenvoudig worden bevestigd aan de achterwand van het terrarium met behulp van veilige en duurzame bevestigingsmaterialen. Bovendien zijn de wanden gemakkelijk schoon te maken en bestand tegen vocht, waardoor ze lang meegaan en weinig onderhoud vereisen.

Een duurzame keuze: Bij Xaxim Wanden hechten we waarde aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Onze wanden worden op verantwoorde wijze geproduceerd, waarbij rekening wordt gehouden met het behoud van het milieu. Met Xaxim Wanden maak je niet alleen jouw terrarium nog mooier, maar draag je ook bij aan een betere wereld.

 

Afmeting: 50x20cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Xaxim panel 50x20cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon