1-10-2021 – Maria Girgis en Timo Bijnsdorp
Wie is ZissAqua?
Egg
Egg tumbler Ziss

ZissAqua is een Koreaanse onderneming in particulier bezit, gevestigd in Yongin Gyeonggi-do. Het bedrijf werd opgericht in 2014 en lanceerde in dat jaar de eerste broedmachine voor aquaria ter wereld. Een van hun doelstellingen is het plezier en de ervaring van het hebben van een aquarium als hobby te vergroten. Zij ontwikkelen, produceren en verkopen hun aquariumartikelen over de hele wereld. Het bedrijf studeert en denkt nog steeds na over de beste manier om het aquarium, de vissen en de planten te verzorgen.

Producten die zij aanbieden

CeramicNature is de distributeur van alle ZissAqua producten. Wij verkopen aquariumartikelen zoals: eiertuimelaars, zaaibakjes, filters en accessoires.Deze artikelen zijn ook bekroond met verschillende prijzen wereldwijd voor hun innovatieve producten.

De eiertuimelaar is een apparaat dat de broedzorg van de ouders kan nabootsen. De bekers van dit apparaat zijn zo gevormd dat de eieren nooit stil liggen en niet beschadigd kunnen worden. Hierdoor wordt de kans op schimmel vele malen kleiner, waardoor veel meer eieren kunnen uitkomen. Gemiddeld ligt het uitkomstpercentage rond de 97%.Deze prachtig ontworpen en vervaardigde producten zijn de beste op de markt. Alle producten zijn gemaakt van de beste materialen.

De paaibakken van ZissAqua zijn verkrijgbaar in 3 verschillende vormen. De symbolen “BL” en “GL” staan voor het aantal geïntegreerde RVS gaasjes. Het geïntegreerde RVS gaas zorgt ervoor dat er meer vers en zuurstofrijk water in de kweekbak komt. Hierdoor kan de vis sneller groeien en een betere kleur krijgen. Een externe luchthevel aan de zijkant van de kweekbak zorgt voor een extra stroming in de kweekbak.

Breedingbox BL-2, BL-3 and GL-1
Breedingbox BL-2, BL-3 and GL-1

De paaibak is niet alleen perfect voor het paaien van jonge vis, maar kan ook voor andere dingen worden gebruikt. Bijvoorbeeld het kweken en kruisen van garnalen, het vangen van voedergarnalen in zeewateraquaria en het kweken van levendbarende vissen.

Naast de ZissAqua producten, bieden zij ook andere kweekaccessoires aan.

Partnership met CeramicNature

CeramicNature is de officiële distributeur van ZissAqua Europa.

ZissAqua
ZissAqua aquarium producten

 

Interesse om een van onze partners te worden? Schrijf u hier in https://ceramicnature.com/mijn-account