1-10-2021 – Maria Girgis en Timo Bijnsdorp

 

Wie is Cyberzoo?

Cyberzoo is een online winkel gespecialiseerd in verschillende producten voor verschillende dieren. Ted Hansen is de eigenaar en oprichter van CyberZoo.Ted CyberZoo

Ted heeft altijd huisdieren gehad van verschillende soorten. Alles van katten, honden, hagedissen, vogels en natuurlijk aquariumvissen. Hij groeide op met een aquarium en had in de loop der jaren de meeste soorten aquariumvissen. In 2007 had hij in de kelder ongeveer 30 aquaria en merkte hij hoe ongelooflijk duur en ingewikkeld alles was.

Hij importeerde producten voor zijn aquarium en hielp een vriend, en toen nog een, en zo ging het maar door. Na een tijd plaatste hij een advertentie bij Blocket en die ontspoorde, het werd een gigantische online winkel met een bijbehorende magazijnwinkel.

Zijn vrouw Jenny, heeft hem geholpen het bedrijf te runnen, ze hebben ook een stel absoluut fantastische medewerkers die altijd hun uiterste best doen om u als klant te helpen en van dienst te zijn.

”Wat Cyberzoo onderscheidt, is dat wij bereid zijn een stap verder te gaan zodat u als klant tevreden bent. U koopt bij ons geen artikel, maar u koopt een concept. U kunt er zeker van zijn dat wij er voor u zijn als het product niet in elkaar lijkt te zitten, of als er iets stuk gaat.”

Partnership met CeramicNature

CeramicNature is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van unieke decoraties voor aquaria, terraria en knaagdieren Cyberzoo verkoopt achterwandenen natuurproducten, maar ook aquariumdecoraties, waterbakkenen Kam-rotsen. Er is een goede samenwerking tussen CeramicNature en Cyberzoo. Beide hebben een gemeenschappelijk doel, namelijk de beste service bieden en de klant gelukkig maken.

Catappa Nano 45341 CeramicNature
Catappa bladeren Cyberzoo/CeramicNature
CN Slimline Rock Oxford grey 50x65cm - 45286 Connection cyberzoo
Slimline rock Cyberzoo/CeramicNature

 

Interesse om een van onze partners te worden? Schrijf u hier in https://ceramicnature.com/mijn-account-2/