Half-axolotl caves

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: N/B Categorieën: , , ,
Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Maat

Medium, Large, Xlarge

Productdetails

CeramicNature maakt de half-axolotl caves met de hand in 3 verschillende maten.

  • Half-Axolotl cave Medium 18 x 10 x 5,5cm
  • Half-Axolotl cave Large 24 x 11 x 7,5cm
  • Half-Axolotl cave Xlarge 28 x 13 x 8cm

Onze half-axolotl caves worden met de hand gemaakt in ons eigen atelier in Nederland. Alle CeramicNature caves worden van bruine keramiek gemaakt, welke veilig is voor mens, dier en natuur. Ze zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten en hebben een bruine boomstam kleur en structuur. De structuur van de cave wordt door CeramicNature zelf nagemaakt van bomen uit de natuur. Doordat wij alles met hand maken is elk item uniek. De binnenzijde is glad en de buitenkant van de decoratie heeft een boomstam structuur met meerdere knobbels. De hafl-Axolotl caves hebben geen gaten aan de bovenkant wat perfect is voor de Axolotls zodat ze er niet in vast kunnen komen te zitten. Liever gaten aan de bovenkant dan zijn onze half-logs een fijne schuilplaats.

Aquarium

De half-axolotl caves zijn de ideale schuilplaats voor axolotls. Door de natuurgetrouwe boomstam uitstraling passen ze mooi tussen echt hout en bij onze achterwanden. De caves zijn ook geschikt als schuilplaats voor botia’s, meervallen, kreeften, en andere vissoorten.

Verder kan je ze ook bekleden met verschillende soorten planten en mos soorten zoals java mos of anubias. Gebruik hiervoor aquariumlijm of visdraad om de plant de eerste paar weken vast te zetten aan het keramiek. Hierna zal de plant vastgroeien aan het ornament.

Terrarium

De half-axolotl caves worden veel gebruikt als schuilplaats voor reptielen en amfibieën zoals kikkers, gekko’s baardagamen, slangen, etc. Doordat ze gemaakt zijn  van keramiek kan je het ook perfect gebruiken als vochtige grot of warme grot. Het keramiek is namelijk poreus en houdt hierdoor goed de warmte of het vocht vast.

Duurzaam keramiek

Ons keramiek is 100% veilig voor mens, dier en milieu. De logs hebben een lange levensduur en worden handgemaakt van keramiek. Doordat de kleur is ingebakken in de klei zal de kleur nooit verdwijnen. Hierdoor zijn ze ook makkelijk schoon te maken. Schoonmaken kan gemakkelijk met een zachte spons en warm water.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Half-axolotl caves” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon