BL-3 breedingbox

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: 44005 Categorieën: , ,
Gewicht 0,4 kg
Afmetingen 14 × 14 × 15 cm

Productdetails

De kweekbakjes van Ziss Aqua zijn voorzien van een elegante en heldere buitenkant. De kweekbakjes worden geleverd met een zuignap hangsysteem met 4 zuignappen welke ervoor zorgt dat het kweekbakje zeer stevig in het aquarium blijft hangen.

De kweekbakjes van Ziss Aqua zijn te verkrijgen in 3 verschillende varianten, waarbij de cijfers achter “BL” en “GL” staan voor het aantal RVS gaasjes. Door de geïntegreerde RVS gaasjes maakt het kweekbakje naast de externe luchthevel ook gebruik van de stroming in het aquarium.

De geïntegreerde RVS gaasjes zorgen er voor dat er meer vers en zuurstofrijk water in het kweekbakje komt, waardoor de vissen sneller groeien en beter op kleur komen. Aan de zijkant van het bakje zit een externe luchthevel waarmee je extra stroming in het kweekbakje creëert.

 

Naast dat de kweekbakjes perfect zijn voor het apart zetten van jonge vissen kunnen ze ook gebruikt worden voor de kweek en kruizen van garnalen, het opvangen van voergarnalen in zee aquariums en het kweken van levendbarende vissen.

Voordelen van de BL-3 Breedingbox

  • Jonge vissen groeien sneller doordat er extra veel zuurstofrijk water door een externe inlaat en de fijne gaasjes het bakje binnen komt.
  • De bakjes zijn te bevestigen in ieder aquarium middels een gepatenteerd zuignap systeem welke wordt meegeleverd.
  • Door het water circulatie systeem wordt het water in de breedingbox constant ververst. Het grote voordeel hiervan is dat het water in het breedingbox dezelfde temperatuur en waterwaardes heeft als het aquarium. Overwennen voor de vissen in de breedingbox gaan is dus niet meer nodig.

Specificities BL-3:

  • Bodem van RVS gaas
  • 2 zijkanten van RVS gaas
  • Zuignap ophang systeem
  • Geschikt voor zoet- en zoutwater aquaria
  • Volume: 2,4L
  • Geschikt voor alle soorten vissen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BL-3 breedingbox” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon