BL-3 breedingbox

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: 44005 Categorieën: , ,
Gewicht 0,4 kg
Afmetingen 14 × 14 × 15 cm

Productdetails

De BL-3 is een kweekbakje (breedingbox) om jonge vissen in groot te brengen. Naast dat de kweekbakjes perfect zijn voor het apart zetten van jonge vissen kunnen ze ook gebruikt worden voor de kweek en kruizen van garnalen en levendbarende vissen. De BL-3 heeft 2 geïntegreerde rvs-gaasjes aan de zijkant en 1 aan de onderkant. Deze zorgen voor een goede aanvoer van vers en zuurstofrijk water, waardoor de vissen sneller groeien en beter op kleur komen. De rvs-gaasjes zijn fijn genoeg zodat er geen garnalen doorheen kunnen ontsnappen.

 

Aan de zijkant van het bakjes zit een luchthevel waarmee je extra stroming in de breedingbox creëert. Door het watercirculatie systeem wordt het water in de BL-3 constant ververst. Het grote voordeel hiervan is dat het water in het Breeding box dezelfde temperatuur en waterwaardes heeft als het aquarium. Over wennen, voor de vissen de breedingbox ingaan is dus niet meer nodig. De BL-3  wordt geleverd met twee ophangsystemen, een hanger en een zuignap systeem met 4 zuignappen.

 

De kweekbakjes van Ziss Aqua zijn te verkrijgen in 3 verschillende varianten, waarbij de cijfers achter “BL” en “GL” staan voor het aantal rvs-gaasjes. Bij de GL-1 is de bodem gemaakt van rvs, bij de BL-2 de zijkanten en bij de BL-3 zijn de bodem en de 2 zijkanten gemaakt van rvs-gaasjes.  Hoe meer gaasjes, hoe meer vers water er in de kweekbakjes komt waardoor de vissen gaan groeien.

✓ Jonge vissen groeien sneller door goede aanlevering van vers water!
✓ BL-3 is voorzien van 3 rvs-gaasjes.
✓ Flexibele montage mogelijk door middel van houder of zuignappen!

Specificaties BL-3:
  • Bodem van RVS gaas
  • 2 zijkanten van RVS gaas
  • Zuignap ophang systeem
  • Geschikt voor zoet- en zoutwater aquaria
  • Volume: 2,4L
  • Geschikt voor alle soorten vissen

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BL-3 breedingbox” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon