Horse heads

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: N/B Categorieën: , , ,
Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Maat

Xxsmall, Xsmall, Small, Medium, Large

Productdetails

CeramicNature maakt de horse heads met de hand in 5 verschillende maten.

  • Horse heads Xxsmall 14 x 8 x 5cm
  • Horse heads Xsmall 15 x 9 x 6cm
  • Horse heads Small 19 x 10 x 7cm
  • Horse heads Medium 23 x 12 x 8cm
  • Horse heads Large 33 x 16 x 9cm

De producten zijn de ideale schuilplaats voor het aquarium en terrarium. Ze worden met de hand gemaakt in Nederland en zijn verkrijgbaar in 5 verschillende maten. De structuur van de horse head wordt door CeramicNature zelf nagemaakt van bomen uit de natuur. Doordat wij alles met hand maken is elke horse head uniek. De binnenzijde is glad en de buitenkant van de horse head heeft een boomstam structuur met meerdere knobbels en gaten.

Door het ontwerp van de horse head voelt jouw dier zich veilig maar kan je er toch van genieten.

Aquarium

De horse heads passen in ieder aquarium en kunnen perfect worden gecombineerd met echt hout.

Naast dat ze een prachtige uitstraling hebben kunnen ze worden gebruikt als schuilplaats voor botia’s, meervallen, kreeften, corydorassen, en andere vissoorten. Wij adviseren altijd om genoeg schuilplaatsen creëren in het aquarium zodat de dieren zich prettig voelen in het aquarium.

Verder kan je ze ook bekleden met verschillende soorten planten en mos soorten zoals java mos of anubias. Gebruik hiervoor aquariumlijm of visdraad om de plant de eerste paar weken vast te zetten aan de logs. Hierna zal de plant vastgroeien aan het ornament.

De producten zullen in het aquarium ook werken als biologisch filter aangezien de structuur van het keramiek poreus is. In de micro-holtes nestelen tal van bacteriën die d.m.v. biologische afbraak het aquariumwater ontdoen van schadelijke stoffen. Al met al, een geweldig product!

Terrarium

De horse heads worden veel gebruikt als schuilplaats voor reptielen en amfibieën zoals kikkers, gekko’s baardagamen, slangen, etc. Doordat ze gemaakt zijn keramiek kan je het ook perfect gebruiken als vochtige grot of warme grot. Het keramiek is namelijk poreus en houdt hierdoor goed de warmte of het vocht vast.

Duurzaam keramiek

Ons keramiek is 100% veilig voor mens, dier en milieu. Doordat de kleur is ingebakken in de klei zal de kleur nooit verdwijnen. Hierdoor zijn ze ook makkelijk schoon te maken. Schoonmaken kan gemakkelijk met een zachte spons en warm water. Verder gaan de keramische decoraties extreem lang mee. Kortom, een duurzaam product in alle opzichten!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Horse heads” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon