Legholen medium D

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: N/B Categorieën: , , Tags: ,
Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Kleur

,

Productdetails

CeramicNature maakt de medium D legholen in de kleuren bruin en rood.

  • Leghol medium D: 11 x 4 x 3cm

De D-vormige legholen worden met de hand gemaakt in ons atelier in Nederland. Deze producten zijn speciaal ontworpen voor de L46 (Hypancistrus zebra). De vorm is zo gemaakt dat er al veelvuldig is gekweekt met de L46 in de medium D legholen. Ze rond zijn verkrijgbaar in de kleuren rood (terracotta) en bruin. De legholen zijn open aan de voorkant en gesloten aan de achterkant.

Stapelplaten

Voor het stapelen van de legholen raden we de stapelplaten aan. Deze zijn beschikbaar in 3 maten en in de kleuren terracotta rood, bruin en mixcolour. Deze stapelplaten zijn perfect te gebruiken bij kleinere verblijven omdat je meer legholen kwijt kan en er dus ook meer keuze is voor de vis.

  • Stapelplaat small: 14,5 x 12x5cm – 2 legholen onder en 1 leghol bovenop
  • Stapelpaat medium: 22 x 12,5cm – 3 legholen onder en 2 legholen bovenop
  • Stapelplaat large: 32 x 12,5cm – 4 legholen onder en 3 bovenop
Aquarium

De legholen medium D worden gebruikt bij de kweek van verschillende L-nummers (Harnasmeervallen), zijn ideale schuilplaatsen voor andere meervallen, kreeften, garnalen, botia’s, kuhli’s, etc. Harnasmeervallen (L-nummers) gebruiken legholen om hun eieren in af te zetten, vaak worden deze dan door de man bewaakt tot ze zijn uitgekomen.

Voor de kweek van L-nummers raden wij aan om meerdere vormen en maten te gebruiken zodat de L-nummers zelf kunnen kiezen welke zij het beste vinden. Naast de ronde legholen hebben we ook rechthoekige leghol, ronde leghol, driehoek leghol, XXL leghol, catfish caves en mixcolour caves. L-nummers zullen kiezen voor een leghol die niet veel groter is dan zijzelf, let hierop bij de aanschaf. Probeer deze producten ook in verschillende stromingsrichtingen te leggen, dit zullen de vissen waarderen. Wil je niet kweken met vissen dan zijn ze ook zeer fijne schuilplaatsen voor o.a. botia’s, grote kreeften, grote garnalen, meervallen, etc.

L-nummers
  • Het medium D leghol is geschikt voor kleine L-nummers tot 12cm zoals de Borstelneus Ancistrussen, L002, L015, L046, L104, L129, L136, L144, L340, L397, L400, L411, etc. De L046 zebra pleco wordt door verschillende kwekers gekweekt in onze medium D, ronde leghol en catfish caves Xs.
Terrarium

een leghol is ook te gebruiken als schuilplaats voor de kleinere reptielen en amfibieën zoals kikkers en kleine gekko’s. Doordat keramiek poreus is neemt het vocht en warmte op waardoor het perfect te gebruiken is als vochtige of warme schuilplaats.

Duurzaam keramiek

Ons keramiek is 100% veilig voor mens, dier en milieu. Deze producten hebben een lange levensduur en worden handgemaakt van keramiek. Doordat de kleur is ingebakken in de klei zal de kleur nooit verdwijnen. Hierdoor zijn de ze ook makkelijk schoon te maken. Schoonmaken kan gemakkelijk met een zachte spons en warm water.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Legholen medium D” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon