Iglu’s

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: N/B Categorieën: , , ,
Gewicht 0,12 kg
Afmetingen 10 × 10 × 6 cm
Maat

Xsmall, Small, Medium

Productdetails

CeramicNature maakt de Iglu met de hand in 3 verschillende afmetingen.

  • Iglu Xsmall 10 x 10 x 4,5cm – afmeting gat ca. Ø3cm
  • Iglu Small 12,5 x 12,5 x 6cm – afmeting gat ca. Ø3cm
  • Iglu Medium 16 x 16 x 8cm – afmeting gat ca. Ø3cm

De iglu’s zijn een ideale schuilplaats voor cichliden, kersenbuiken, corydoras soorten, meervalletjes en andere vissoorten. Ze worden met de hand gemaakt in Nederland in 3 verschillende maten. De structuur van de iglu’s wordt door CeramicNature zelf nagemaakt van bomen uit de natuur. Doordat elke iglu met de hand wordt gemaakt, is elk item uniek.

Aquarium

De iglu’s zijn perfect voor de meeste vissoorten. Onze keramische decoraties zijn een goede optie om agressie bij vissen en reptielen te verminderen. Door de natuurgetrouwe uitstraling kan je het makkelijk combineren met echt hout en onze CeramicNature achterwanden. Naast dat de iglu’s een prachtige uitstraling hebben, kunnen ze worden gebruikt als schuilplaats voor botia’s, meervallen, kreeften, cichliden en andere vissoorten.

Verder kan je het ook bekleden met verschillende soorten planten en mos soorten zoals java mos of anubias. Gebruik hiervoor aquariumlijm of visdraad om de plant de eerste paar weken vast te zetten aan het keramiek. Hierna zal de plant vastgroeien aan de iglu’s.

De keramische decoraties zullen in het aquarium ook werken als biologisch filter aangezien de structuur van het keramiek poreus is. In de micro-holtes nestelen tal van bacteriën die d.m.v. biologische afbraak het aquariumwater ontdoen van schadelijke stoffen. Al met al, een geweldig product!

Terrarium

De iglu’s worden veel gebruikt als schuilplaats voor reptielen en amfibieën zoals kikkers, gekko’s en andere soorten. Doordat ze gemaakt zijn van keramiek kan je het ook perfect gebruiken als vochtige grot of warme grot. Het keramiek is namelijk poreus en houdt hierdoor goed de warmte of het vocht vast.

Duurzaam keramiek

Ons keramiek is 100% veilig voor mens, dier en milieu. Ze hebben een lange levensduur en worden handgemaakt van keramiek. Doordat de kleur is ingebakken in de klei zal de kleur nooit verdwijnen. Hierdoor zijn ze ook makkelijk schoon te maken. Schoonmaken kan gemakkelijk met een zachte spons en warm water. De decoratie is gemaakt van keramiek, een bekend milieuvriendelijk materiaal. We gebruiken geen plastic of andere langzaam afbrekende materialen. Verder gaan de keramische decoraties extreem lang mee. Kortom, een duurzaam product in alle opzichten!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Iglu’s” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon