Shrimp lolly Astaxanthin 10 pcs

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: 44074 Categorieën: ,
Gewicht 0,015 kg
Afmetingen 0,05 × 5 × 24 cm

Productdetails

De Astaxanthin shrimp lolly’s zijn een gezonde snack voor uw garnalen.

CeramicNature shrimp lolly’s astaxanthin, zijn een heerlijke snack voor kleine en grote garnalen! De astaxanthin lolly’s zijn opvallende rode garnalen lolly’s met een hoog astaxanthin gehalte. Astaxanthin is de meest krachtige kleurversterker en zorgt voor een betere kleurdekking, strakkere lijnen en duidelijkere patronen.

Astaxanthin is een stof die vooral de rode kleuring bij garnalen versterkt en is daarom goed te gebruiken bij bijvoorbeeld Crystal red-, Wine red- en red pinto garnalen. Astaxanthin is structureel gerelateerd aan de bekende carotenoïden b-caroteen, zeaxanthine en luteïne, maar heeft een 10 keer groter effect dan de beta-caroteen. Hierdoor is astaxanthin de meest sterke, natuurlijke kleurversterker.

Niet alleen rode kleuren worden versterkt. Ook zorgt Astaxanthin voor meer pigment bij alle garnalen, voor alle kleuren. Meer pigment betekend een mooiere en intensievere kleur bij de garnalen. Bovendien heeft astaxanthin een vitamine-effect en heeft dus een positief effect op de vruchtbaarheid en het immuunsysteem bij garnalen.

Alles bij elkaar maken de Astaxanthin shrimp lolly’s een gezonde en leuke snack voor uw garnalen. De lolly’s zijn 100% natuurlijk en plantaardig.

 

Ingrediënten

Astaxanthin, plantaardige voeding.

Dosering

Dit voer gebruiken als aanvullend garnalenvoer. Ongeveer 1 lolly per 50 garnalen geven. U kunt +- 2 keer per week een lolly geven. Deze kan ik het aquarium blijven staan tot het voer gedeelte van de lolly is afgegeten.

 

Inhoud: 10 stuks (15 gram voer).

 

Naast onze shrimpsticks, biedt CeramicNature een compleet assortiment aan met andere decoraties, schuilplaatsen, achterwanden, vochtige grotjes, watervallen, natuurproducten, etc. Bekijk onze andere producten op www.ceramicnature.com of bij een van onze partners:

   Beoordelingen

   Er zijn nog geen beoordelingen.

   Wees de eerste om “Shrimp lolly Astaxanthin 10 pcs” te beoordelen

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

   Kunnen we helpen?

   Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

   facebook email whatsapp

   Liever bellen?

   Bel ons via 023 205 2357

   help_persoon