Stones grijs

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,
Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Keuze

KH-42, KH-45

Productdetails

De CeramicNature stones grijs hebben een prachtige natuurlijke uitstraling. De grijze stone modules zijn perfect om te gebruiken in het aquarium en terrarium. De stones grijs hebben een basis van Polyester met als harde toplaag speciale en unieke mineraalharsen. Hierdoor is de toplaag keihard en zijn de modules veilig voor dieren, mens en natuur.

Het materiaal is zwaarder dan water waardoor de stone modules los geplaatst kunnen worden. Dat is ook gelijk een ander voordeel, de stone modules kunnen weer makkelijk uit het aquarium worden gehaald tijdens bijvoorbeeld het schoonmaken van het aquarium.

Natuurlijk kan je de stones ook vastkitten in het aquarium of terrarium. Ook is het mogelijk om de stones ondersteboven vast te maken aan de bovenkant van het aquarium.

 

De grijze stone modules worden middels de airbrush techniek handmatig gekleurd. Hierdoor is geen enkele stone identiek. Elke stone grijs is dus uniek op zichzelf.

 

De decoratieve stone modules van CeramicNature versterken met hun speciale structuur een perfecte dieptewerking van het aquarium. De CeramicNature stones behoren tot het hoogste segment op het gebied van decoratie en zijn van een vergelijkbare kwaliteit als Back to Nature en RockZolid. Het voordeel van de CeramicNature stone modules is dat ze goedkoper en gemakkelijker te installeren zijn. De CeramicNature stones hoeven namelijk niet bewerkt te worden met Epoxy en kunnen direct na ontvangst geplaatst worden in het aquarium of terrarium.

 

De CeramicNature stones werden in het verleden verkocht onder de naam Akwaline. Begin 2019 heeft CeramicNature echter de B2B verdeling en de naam overgenomen.

 

In tegenstelling tot andere merken hebben de CeramicNature stones minimaal 1 opening, hierdoor kunnen vissen het daadwerkelijk gebruiken als schuilplaats en broedhol. Een ander groot voordeel is dat er geen stilstaand water zal zijn in het ornament. Hierdoor blijven de waterwaardes van het aquarium beter gewaarborgd.

Door meer schuil mogelijkheden te creëren voor vissen, garnalen, reptielen en andere dieren zullen de dieren zich veiliger voelen aangezien ze ergens kunnen schuilen / naartoe kunnen vluchten bij gevaar. Dit resulteert in een betere conditie van de vissen en andere dieren waardoor je ze ook vaker zal zien.

 

Tip: Combineer de grijze stone modules met andere Rock modules of met een CeramicNature achterwand voor een nog realistischer effect.

 

De producten van CeramicNature zijn duurzaam en hebben een kleurvaste laag van een zeer hoge kwaliteit. Om deze reden hebben ze geen giftige epoxy laag nodig om verkleuring te voorkomen.

 

De beschikbare modules zijn:

  • Stone grijs KH-42 12x20x12cm.
  • Stone grijs KH-45 24x23x14cm.

 

Let op met gebruik van Ozon! Dit kan, afhankelijk van de concentratie en duur van het gebruik, schade toebrengen aan de CeramicNature producten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stones grijs” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon