Cavity stones

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: N/B Categorieën: , , ,
Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Maat

Xsmall, Small, Medium

Productdetails

CeramicNature maakt de cavity stones met de hand in 3 verschillende maten.

  • Cavity stone Xsmall 12 x 5 x 5cm
  • Cavity stone Small 15 x 6,5 x 5cm
  • Cavity stone Medium 20 x 8 x 6cm

De cavity stone caves worden met de hand gemaakt in ons eigen atelier in Nederland. Alle CeramicNature cavity stones worden van witte keramiek gemaakt, welke veilig is voor mens, dier en natuur. Ze zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten en hebben een wit-grijze kleur. Ze hebben verschillende vervormingen en een steenachtige structuur, de binnenzijde heeft een gladde structuur maar er zitten wel bulten in verwerkt voor het natuurlijke effect aan de buitenzijde. Doordat wij alles met hand maken is elke Cavity stone uniek.

Aquarium

De cavity stone caves zijn de ideale decoratie in aquariums met grijze, witte en basalt kleurige stenen. Door de natuurgetrouwe steen uitstraling passen ze mooi tussen de echte stenen.

Naast dat de cavity stones een prachtige uitstraling hebben kunnen ze ook gebruikt worden bij de kweek van L-nummers, kleinere meervallen en kreeften.

Voor de kweek van L-nummers raden wij aan om meerdere vormen en maten te gebruiken zodat de L-nummers zelf kunnen kiezen welke zij het beste vinden. Naast de cavity stone caves hebben we ook rechthoekige legholen, D-vorm legholen, driehoek legholen, XXL legholen en catfish caves. L-nummers zullen kiezen voor een leghol die niet veel groter is dan zijzelf, let hierop bij de aanschaf. Probeer de legholen ook in verschillende stromingsrichtingen te leggen, dit zullen de vissen waarderen. Wil je niet kweken met vissen dan zijn legholen ook zeer fijne schuilplaatsen voor o.a. botia’s, grote kreeften, grote garnalen, meervallen, etc.

L-nummers
  • De xsmall caves zijn geschikt voor kleine L-nummers tot 13cm zoals de Borstelneus Ancistrussen, L002, L015, L046, L104, L129, L340, L400, L411, etc.
  • De small caves zijn geschikt voor de L-nummers tot 16 cm zoals de L046, L102, L129, L136, L144, L181, L199, L201, L236, L260, L262 en de L397.
  • De medium caves zijn geschikt voor de kweek van L-nummers tot 21 cm zoals de L066, L070, L144, L201, L204 en L333.
Terrarium

De cavity stones zijn ook te gebruiken als schuilplaats voor de reptielen en amfibieën zoals kikkers en gekko’s. Doordat ze gemaakt zijn keramiek kan je het ook perfect gebruiken als vochtige grot.

Duurzaam keramiek

Ons keramiek is 100% veilig voor mens, dier en milieu. De caves hebben een lange levensduur en worden handgemaakt van keramiek. Doordat de kleur is ingebakken in de klei zal de kleur nooit verdwijnen. Hierdoor zijn de caves ook makkelijk schoon te maken. Schoonmaken kan gemakkelijk met een zachte spons en warm water.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cavity stones” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon