Cavity stones

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: N/B Categorieën: , , ,
Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Maat

Xsmall, Small, Medium

Productdetails

De cavity stones zijn verkrijgbaar in 3 maten.

  • Cavity stone Xsmall: 12xø4,5cm.
  • Cavity stone Small: 14xø5,5cm.
  • Cavity stone Medium: 15xø7,5cm.

 

De aquarium decoratie van CeramicNature worden handgemaakt van keramiek en ze zijn 100% veilig voor mens, dier en natuur. De kleur van de cavity stones is ingebakken in de klei waardoor de kleur niet zal verdwijnen zoals bij geverfde aquarium decoratie.

 

De cavity stones van CeramicNature worden veel gebruikt als schuilplaats of kweekhol. Het leghol wordt door meerdere vissoorten gebruikt om hun eieren in af te zetten en/of om hun jongen in groot te brengen. Vooral Harnasmeervallen (l-nummers) gebruiken deze schuilplaatsen om hun eieren af te zetten, vaak bewaakt de man deze tot ze zijn uitgekomen.

Voor de kweek van l-nummers raden wij aan om meerdere vormen en maten legholen te gebruiken zodat de l-nummers zelf kunnen kiezen welke zij het beste vinden. Probeer de legholen ook in verschillende stromingsrichtingen te leggen, dit zullen de vissen waarderen.

 

Naast onze cavity stones, bieden wij ook een ruim assortiment aan met andere soorten legholen en aquarium decoratie. Wij hebben onder andere schuilplaatsen, achterwanden, vochtige grotjes, watervallen, natuurproducten, etc.

 

Naast dat de cavity stones te gebruiken zijn in het aquarium kunnen ze ook gebruikt worden in het terrarium. Ze zijn te gebruiken als schuilplaats voor zowel kleinere reptielen.

Doordat het keramiek poreus is neemt het vocht en warmte op waardoor het perfect te gebruiken is als vochtig grotje of als warmte grotje.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cavity stones” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon