Voerhaak

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: 45380 Categorieën: , , ,
Gewicht 0,011 kg
Afmetingen 6 × 6 × 1 cm

Productdetails

CeramicNature maakt elke voerhaak met de hand in de kleur terracotta rood.

  • Voerhaak ø1 x 6 x 6cm

De voerhaak is een keramische haak waarmee je makkelijker vissen of reptielen eten kunt geven. Voerhaken worden veel gebruikt om eten te verzwaren zoals komkommers. Elke voerhaak heeft een gaatje bovenin waar je visdraad door kan knopen waardoor je de voerhaak gemakkelijk uit het aquarium kan halen. Doordat de voerhaken met de hand worden gemaakt kunnen de maten iets afwijken.

Aquarium

De voerhaken zijn perfect te gebruiken als je komkommers voert of catappa direct wil laten zinken in het aquarium. Door het gewicht van de haak zal de komkommer of de catappa bladeren zinken.

Terrarium

Ook voor het terrarium zijn de voerhaken ideaal om als verzwaring te gebruiken. Wil je niet dat het voer door de hele bak gaat? Plaats een voerhaak door het voer zodat het zwaarder wordt en niet meer door het hele terrarium meegenomen kan worden.

Duurzaam keramiek

Ons keramiek is 100% veilig voor mens, dier en milieu. Doordat de kleur is ingebakken in de klei zal de kleur nooit verdwijnen. Hierdoor zijn ze ook makkelijk schoon te maken. Schoonmaken kan gemakkelijk met een zachte spons en warm water. Verder gaan de keramische decoraties extreem lang mee. Kortom, een duurzaam product in alle opzichten!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Voerhaak” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon