Y-logs

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,
Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Maat

Small, Medium

Productdetails

De CeramicNature Y-logs zijn verkrijgbaar in 2 verschillende maten.

  • Y-Log Small 15 x 22 x 5,5cm
  • Y-Log Medium 20 x 14,5 x 6,5cm

De Y-logs worden met de hand gemaakt in ons atelier in Nederland. Alle keramische Y-logs worden van bruine klei gemaakt, welke veilig zijn voor mens, dier en natuur. De Y-logs zijn verkrijgbaar in 2 verschillende maten en hebben een prachtige boomstam structuur en kleur. De structuur van de Y-logs wordt door CeramicNature zelf nagemaakt van bomen uit de natuur. Doordat wij alles met hand maken is elke log uniek. De binnenzijde is glad en de buitenkant van de logs heeft een boomstam structuur met meerdere knobbels en gaten.

Aquarium

De Y-logs zijn de ideale decoratie en schuilplaats voor elk aquarium. Door de natuurgetrouwe boomstam uitstraling passen ze mooi tussen echt hout en bij onze achterwanden.

De Y-logs worden veel gebruikt als voor meervallen, garnalen, kreeften, botia’s en andere vissoorten.

Verder kan je de Y-logs ook bekleden met verschillende soorten planten en mos soorten zoals java mos of anubias. Gebruik hiervoor aquariumlijm of visdraad om de plant de eerste paar weken vast te zetten aan de logs. Hierna zal de plant vastgroeien aan het ornament.

De Y-logs zullen in het aquarium ook werken als biologisch filter aangezien de structuur van het keramiek poreus is. In de micro-holtes nestelen tal van bacteriën die d.m.v. biologische afbraak het aquariumwater ontdoen van schadelijke stoffen. Al met al, een geweldig product!

Terrarium

De logs worden veel gebruikt als schuilplaats voor reptielen en amfibieën zoals kikkers, gekko’s baardagamen, slangen, etc. Doordat ze gemaakt zijn  van keramiek kan je het ook perfect gebruiken als vochtige grot of warme grot. Het keramiek is namelijk poreus en houdt hierdoor goed de warmte of het vocht vast.

Duurzaam keramiek

Ons keramiek is 100% veilig voor mens, dier en milieu. De logs hebben een lange levensduur en worden handgemaakt van keramiek. Doordat de kleur is ingebakken in de klei zal de kleur nooit verdwijnen. Hierdoor zijn ze ook makkelijk schoon te maken. Schoonmaken kan gemakkelijk met een zachte spons en warm water.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Y-logs” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon