GL-1 breedingbox

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: 44006 Categorieën: , ,
Gewicht 0,52 kg
Afmetingen 14 × 14 × 15 cm

Productdetails

De GL-1 kweekbakjes van Ziss Aqua zijn speciaal ontworpen voor de kweek van levendbarende vissen. De kweekbakjes hebben een trechtervormig plaatje in het bakje waar de kleine levendbarende doorheen vallen, hier kunnen ze niet meer door terug, waardoor de moeder de jonge visjes niet kan opeten. De GL-1 heeft 1 geïntegreerde rvs-gaasjes aan de onderkant, die zorgt voor een goede aanvoer van vers en zuurstofrijk water, waardoor de vissen sneller groeien en beter op kleur komen. De rvs-gaasjes zijn fijn genoeg zodat er geen garnalen doorheen kunnen ontsnappen.

 

In het midden van het bakje zit een luchthevel waarmee je extra stroming in de breedingbox creëert. Door het watercirculatie systeem wordt het water in de GL-1 constant ververst. Het grote voordeel hiervan is dat het water in het Breeding box dezelfde temperatuur en waterwaardes heeft als het aquarium. Over wennen, voor de vissen de breedingbox ingaan is dus niet meer nodig. De GL-1  wordt geleverd met twee ophangsystemen.

 

De kweekbakjes van Ziss Aqua zijn te verkrijgen in 3 verschillende varianten, waarbij de cijfers achter “BL” en “GL” staan voor het aantal rvs-gaasjes. Bij de GL-1 is de bodem gemaakt van rvs, bij de BL-2 de zijkanten en bij de BL-3 zijn de bodem en de 2 zijkanten gemaakt van rvs-gaasjes.  Hoe meer gaasjes, hoe meer vers water er in de kweekbakjes komt waardoor de vissen gaan groeien.

✓ Jonge vissen groeien sneller door goede aanlevering van vers water!
✓ Heeft een trechtervormig plaatje waardoor ze niet opgegeten kunnen worden door hun moeder.

✓ Alleen een rvs-gaasje aan de onderkant
✓ Flexibele montage mogelijk door middel van houder of zuignappen!

Specificities GL-1:
  • Bodem van RVS gaas
  • Zuignap ophang systeem
  • Geschikt voor zoet- en zoutwater aquaria
  • Net geboren jonge levendbarende vissen zakken via de trechter onder het plateau waardoor de moeder de visjes niet kan opeten
  • Volume: 2,4L
  • Grootte: 14 x 14 x 15cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “GL-1 breedingbox” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon