1-10-2021 – Maria Girgis en Timo Bijnsdorp

 

De Shrimpstick lolly’s hebben een laagje voedsel bestaande uit verschillende smaken, waarvan er 4 gesorteerd kunnen worden. Bijvoorbeeld algen met groenten, spinazie, bijenpollen of mineralen. Het laagje voedsel helpt je garnaal in meerdere opzichten.

Algen met groenten

Elke smaak heeft verschillende kwaliteiten. Die gemaakt van algen met groenten zijn rijk aan mineralen en vormen een goede snack voor uw garnalen. Bovendien bevorderen zij de groei, de kleur en de kweek. Deze lolly’s zijn gemaakt van 100% plantaardige ingrediënten op een spiesje.

Spinazie

De spinazie bevordert de groei en de kleur van de garnalen. Bovendien is spinazie rijk aan silicaten, die een goede ondersteuning vormen voor de vervelling van uw garnalen. Bovendien zijn ze rijk aan mineralen, waardoor ze een goede snack zijn voor uw garnalen, en de groei, kleur, kweek en vervelling op een natuurlijke manier ondersteunen. Deze lolly’s zijn ook gemaakt van 100% plantaardige ingrediënten op een spiesje.

Bijenpollen

Die op basis van bijenpollen zijn daarentegen rijk aan eiwitten en aminozuren. Dit helpt de garnalen om een goede structuur te krijgen en zo te groeien. Bijenpollen zijn ook rijk aan verschillende gisten, die de opname van voedingsstoffen in het darmkanaal bevorderen. Ook deze garnalensticks zijn 100% natuurlijk en plantaardig.

Mineraal

En tenslotte die met mineralen. De mineralen die voor deze garnalenstick worden gebruikt zijn 100% puur en natuurlijk. Door kleine hoeveelheden mineralen op te nemen, worden garnalen gesteund in hun vervelling en wordt een sterk pantser opgebouwd. Bovendien zorgen mineralen en sporenelementen voor een optimale ondersteuning van de kleuring in het pantser van garnalen door de aanmaak van meer pigment in een vroeg stadium te versterken. Deze stokjes zuiveren zeker ook het aquariumwater. En ook, de mineralen veroorzaken een vermindering is afvalstoffen. Al met al is de garnalenlolly een gezond en nuttig tussendoortje voor uw garnalen. Zullen andere waterwaarden zoals gH, kH en pH niet veranderen.

 

Vanaf nu beschikbaar, onze shrimpstick display.

 

Ook geïnteresseerd in zo’n display? Bestel het via onze website of vraag het per e-mail aan.

* 1 per partner.

Kies je favoriet:
CeramicNature shrimpsticks