Over ons

Nature4Pets is onderdeel van CeramicNature.

Bij Nature4Pets geloven we in de kracht van het beste voor onze huisdieren. En ja, we denken dat door onze huisdieren de beste natuurlijke producten te geven, we het natuurlijke gedrag van onze huisdieren zullen stimuleren. Daarom zoeken wij met onze partners wereldwijd naar bladeren, hout, takken, noten en nog veel meer wat
je in de natuurlijke leefomgeving van je huisdier vindt.Nature4Pets

Al onze partners zijn zorgvuldig geselecteerd en bij het verzamelen van natuurlijke producten geven we altijd iets terug aan de natuur.

De producten van Nature4Pets kunnen gebruikt worden in aquaria, terraria en met knaagdieren. Onze producten helpen de

natuurlijke leefomgeving te herscheppen en schadelijke bacteriën en ziektes op een natuurlijke manier te voorkomen.

Naast het leveren van producten van hoge kwaliteit, is het voor ons erg belangrijk om onze partners te ondersteunen met de best mogelijke service. Als team staan wij 5 dagen per week voor u klaar, luisteren naar uw wensen, en geven onze partners de middelen om onze producten met succes te verkopen. Onze partners laten slagen is onze prioriteit.

 

Onze natuur producten

Catappa Nano 45341 CeramicNature/Nature4Pets
Catappa leaves CeramicNature
Catappa bladeren

De bladeren worden direct van de boom geplukt, schoongemaakt, glad gestreken en daarna in de zon gedroogd. Als je de Catappa bladeren droog bewaart, zijn ze vrijwel onbeperkt houdbaar.

 

 

 

 

Coconut 45311 CeramicNature/Nature4Pets
Coconut CeramicNature
Halve kokosnoot schuilplaats

De halve kokosnoot schuilplaats is een 100% natuurlijke schuilplaats voor kleine knaagdieren, reptielen en amfibieën. Ook geschikt voor aquaria.

 

 

 

 

 


Thelambu pods
Thelambu pods/CeramicNature/Nature4Pets

Thelambu pods is gedroogd zaadhuid van de Sterculia foetida. Het is een zacht beboste boom die tot 35 meter hoog kan worden. De thelambu pods heeft op vissen een licht medicinale werking. De thelambu pods zijn perfect te gebruiken als schuilplaats voor cichliden, l-nummers en verschillende reptielen.

 

 

 

 

 

Banana leaves 45309 CeramicNature/Nature4Pets

Bananen bladeren

Bananenbladeren hebben veel dezelfde eigenschappen als Catappa bladeren. Zoals het voorkomen van ziektes. Ze zorgen voor een intensievere kleuren van vissen.

Bananenbladeren worden meestal gebruikt om garnaaltanks te verbeteren omdat ze water verrijken met ontbrekende stoffen zoals organische verbindingen, vanwege hun fungicide, bacteriedodende eigenschappen; ze verlagen ook de pH van het water.

Onze bananenbladeren zijn 100% schoon, droog en insecticide vrij! Droog bewaard zijn onze bananenbladeren onbeperkt houdbaar.

 

 

Bekijk ook onze andere natuurproducten.

 

Duurzaam

Naast het leveren van kwaliteitsproducten, hebben wij ook oog voor het milieu en werken wij duurzaam.

Voor onze verpakkingsmaterialen werken wij samen met lokale bedrijven, waarvan wij alle oude en overtollige verpakkingsmaterialen hergebruiken. Bijna 90% van onze vrachtdozen wordt gerecycled.

Wat bieden wij

– Exclusieve producten van hoge kwaliteit
– Toegankelijke B2B Webshop – www.CeramicNature.com
– Geen minimale bestelbedragen per order of per jaar
– 5 dagen per week beschikbaar
– Meedenken met onze partners, alles is mogelijk

 

Voor ons is het van groot belang om samen met onze partners het maximale uit onze producten en diensten te halen. Daarom zijn tips en ideeën ten alle tijden welkom.

Wij leveren direct aan winkels en ketens. In Denemarken, Portugal en Groot-Brittannië maken wij gebruik van groothandels. Akudim verdeelt onze producten in Denemarken, CeramicNature Portugal verdeelt onze producten in Portugal en J&K Aquatics verdelen onze producten in Groot-Brittannië.
Bent u een particulier? Kijk dan op onze store locator om een winkel bij u in de buurt te vinden.

“Alleen kun je niets, je moet het samen doen”