Bananen bladeren 20x

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: 45309 Categorieën: ,
Gewicht 0,030 kg

Productdetails

Bananenbladeren hebben veel dezelfde eigenschappen als Catappa bladeren. Zoals het voorkomen van ziektes. Bananenbladeren zorgen voor een intensievere kleuren van vissen.   hebben preventieve en helende eigenschappen. Bij gebruik in aquaria zorgen ze voor een goede immuniteit voor uw garnalen. De bladeren geven tannine en andere elementen af ​​aan het water wat de gezondheid van garnalen verbetert. Kleine garnalen verstoppen zich graag en brengen veel tijd door in en rond deze bladeren. Bananenbladeren ook bezit de volgende eigenschappen: schimmeldodend, bacteriedodend, helpt bij genezing na infecties, ze kunnen ook worden gebruikt als biotoopmateriaal Bananenbladeren worden van nature gebruikt om water te behandelen vanwege hun unieke eigenschappen.

Bananenbladeren worden meestal gebruikt om garnaaltanks te verbeteren omdat ze water verrijken met ontbrekende stoffen zoals organische verbindingen, vanwege hun fungicide, bacteriedodende eigenschappen; ze verlagen ook de pH van het water.

Na verloop van tijd vervallen de bladeren in het aquarium. De garnalen, schaaldieren en slakken maken optimaal gebruik van dit proces en eten alle bladeren op. Dit bevordert de natuurlijke voeding van het dier.

Onze bananenbladeren zijn 100% schoon, droog en insecticide vrij! Droog bewaard zijn onze bananenbladeren onbeperkt houdbaar.

De bladeren worden graag gegeten door garnalen en ongewervelde dieren, waardoor hun dieet verrijkt wordt. Het is een natuurlijk product dat vrij is van chemicaliën en verontreinigende stoffen. De bananenbladeren kunnen ook voor decoratieve doeleinden worden gebruikt.

Gebruik: ca. 1 blad per 40 liter water (20 bladeren per verpakking).

Werkingstijd: 2-3 weken

Afmeting: 3-6cm breed en 15-20cm hoog

Bekijk ook onze andere natuurproducten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bananen bladeren 20x” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon