Bananen bladeren 20x

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: 45309 Categorieën: ,
Gewicht 0,030 kg

Productdetails

bananen bladeren Afmeting

Inhoud: 20 stuks

 

Bananen bladeren zijn nog niet heel bekend maar worden toch al vaak toegepast om te helpen bij de behandeling en voorkoming van ziektes in aquaria. Hierin deelt het dezelfde eigenschappen als Catappa. Bananenbladeren zorgen (in tegenstelling tot Catappa) voor intensievere kleuren van de vissen

Voordelen

Bananenbladeren geven tannine en andere elementen af aan het water wat de gezondheid van de vissen verbetert en de PH waarde verlaagt. Kleine vissen verstoppen zich graag en brengen veel tijd door in en rond deze bladeren!

 

Bij het kweken van garnalen hebben de bladeren een positieve uitwerking op de kweekresultaten. Door de schimmelwerende werking hebben eitjes minder kans om te schimmelen. Bananenbladeren kunnen ook voor decoratieve doeleinden worden gebruikt.

✓ Schimmelwerende werking

✓ Zorgt voor intensievere kleuren van de vissen

✓ Verlaagt de PH waarde

Gebruik

Wij adviseren 1 blad per 5 liter aquarium water. Bananenbladeren kleuren het water dus hoe meer bladeren je toevoegt hoe donkerder het water. Na 48 tot 72 uur zullen de bladeren naar de bodem zinken. De werkingstijd is tussen de 2 à 3 weken, daarna zullen ze langzaam vergaan. Garnalen, kreeften en slakken eten de bladeren op wat het natuurlijke voedingspatroon van de dieren bevorderd. Vergane bladresten kunnen uiteindelijk verwijderd worden.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bananen bladeren 20x” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon