Achterwand terrarium thin

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,
Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Maat

50x30cm, 60x40cm, 80x50cm, 100x50cm, 120x50cm, 120x60cm

Productdetails

Decoratieve terrarium achterwanden.

De CeramicNature Terrarium thin achterwanden hebben een prachtige natuurlijke uitstraling. Dit zijn de ideale achterwanden voor elk terrarium. Ze hebben een basis van Polyester met als harde toplaag speciale en unieke mineraalharsen. Hierdoor is de toplaag keihard en is de achterwand veilig voor dieren, mens en natuur.

De Thin achterwanden worden middels de airbrush techniek handmatig gekleurd. Hierdoor is geen enkele achterwand identiek. Elke achterwand is dus uniek op zichzelf.

Terrarium background CeramicNature

De decoratieve CeramicNature achterwand terrarium thin bruin zijn slechts 2-3cm diep (op het diepste punt) en versterken met hun speciale structuur een perfecte dieptewerking van het terrarium. De CeramicNature achterwanden behoren tot het hoogste segment op het gebied van terrarium achterwanden en zijn van een vergelijkbare kwaliteit als Back to Nature en RockZolid. Het voordeel van de CeramicNature achterwanden is dat ze goedkoper, dunner en makkelijker te installeren zijn. De CeramicNature achterwanden hoeven namelijk niet bewerkt te worden met Epoxy, waardoorze direct na ontvangst geplaatst kunnen worden in het aquarium.

 

Het bewerken van de CeramicNature terrarium thin achterwanden gaat heel eenvoudig met een slijptol, Dremel of een zaag. Bij het zagen is het van belang dat de achterwand plat op de voorkant ligt en dat er horizontaal over de achterkant gezaagd wordt. Het gemakkelijkste gaat het met een Dremel of slijptol.

 

Tip: Combineer de CeramicNature achterwanden met de Rock, Stone, Root of andere modules voor een nog realistischer effect.

 

De producten van CeramicNature zijn duurzaam en hebben een kleurvaste laag van een zeer hoge kwaliteit. Om deze reden hebben ze geen giftige epoxy laag nodig om verkleuring te voorkomen.

 

De beschikbare afmetingen zijn:

 • 50×30 1 deel
 • 60×40 1 deel
 • 100×50 1 deel
 • 120×50 1 deel
 • 120×60 1 deel

Bekijk alle instructie video’s op ons Youtube kanaal via: CeramicNature Youtube kanaal

Bekijk de achterwanden hier.

Verkrijgbaar bij meer dan 300 partners in Europa. Zie onze partner pagina voor een winkel in de buurt.

   Beoordelingen

   Er zijn nog geen beoordelingen.

   Wees de eerste om “Achterwand terrarium thin” te beoordelen

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

   Kunnen we helpen?

   Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

   facebook email whatsapp

   Liever bellen?

   Bel ons via 023 205 2357

   help_persoon