Log with boughs

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: N/B Categorieën: , , ,
Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Maat

1 bough, 2 bough, 3 bough

Productdetails

CeramicNature maakt de log with boughs met de hand in 3 verschillende maten.

  • Log Small with 1 bough 6 x 6 x 14cm
  • Log Medium with 2 boughs 7 x 7 x 18cm
  • Log Large with 3 boughs 8 x 8 x 24cm

Onze log met boughs worden met de hand gemaakt. Net als alle andere keramische decoraties maken wij alles in Nederland. Doordat ze allemaal met de hand worden gemaakt zal elke log met bough net een iets andere structuur hebben. De maten zullen wel zoveel mogelijk overeen komen.

De “boughs” staan voor de takken welke we maken aan de log met bough. Zo heeft de log met 1 bough, 1 tak en de log met 3 bough, 3 takken. De binnenzijde is glad en de buitenkant van de logs heeft een boomstam structuur met meerdere knobbels en gaten.

Door het ontwerp van de logs voelt jouw dier zich veilig maar kan je er toch naar kijken.

Aquarium

De keramische decoraties zijn perfect voor ieder aquarium. Door de natuurgetrouwe uitstraling kan je het makkelijk combineren met echt hout en onze CeramicNature achterwanden. Naast dat de logs met bough een prachtige uitstraling hebben, kunnen ze worden gebruikt als schuilplaats voor botia’s, meervallen, kreeften, en andere vissoorten.

Verder kan je het ook bekleden met verschillende soorten planten en mos soorten zoals java mos of anubias. Gebruik hiervoor aquariumlijm of visdraad om de plant de eerste paar weken vast te zetten aan de logs. Hierna zal de plant vastgroeien aan het ornament.

De log met bough zullen in het aquarium ook werken als biologisch filter aangezien de structuur van het keramiek poreus is. In de micro-holtes nestelen tal van bacteriën die d.m.v. biologische afbraak het aquariumwater ontdoen van schadelijke stoffen. Al met al, een geweldig product!

Terrarium

De log met bough worden veel gebruikt als schuilplaats voor reptielen en amfibieën zoals kikkers, gekko’s baardagamen, slangen, etc. Doordat ze gemaakt zijn keramiek kan je het ook perfect gebruiken als vochtige grot of warme grot. Het keramiek is namelijk poreus en houdt hierdoor goed de warmte of het vocht vast.

Duurzaam keramiek

Ons keramiek is 100% veilig voor mens, dier en milieu. Ze hebben een lange levensduur en worden handgemaakt van keramiek. Doordat de kleur is ingebakken in de klei zal de kleur nooit verdwijnen. Hierdoor zijn ze ook makkelijk schoon te maken. Schoonmaken kan gemakkelijk met een zachte spons en warm water. Verder gaan de keramische decoraties extreem lang mee. Kortom, een duurzaam product in alle opzichten!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Log with boughs” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon