Calvus caves

(1 klantbeoordeling)
Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: N/B Categorieën: , , ,
Afmetingen N/B
Maat

Small, Medium

Productdetails

CeramicNature maakt de calvus caves met de hand in 2 verschillende maten.

  • Calvus cave S bruin 9 x 9 x 3,5cm
  • Calvus cave M bruin 12 x 12 x 4cm

 

De calvus caves zijn ontwikkeld speciaal voor de calvus cichliden, altolamprologus calvus. Bij het broeden maakt het vrouwtje hiervan gebruik door de eieren af te zetten in een hol waar het mannetje niet kan komen. Ze zijn verkrijgbaar in 2 verschillende afmetingen waardoor zowel de kleine als de grotere vissen hier gebruik van kunnen maken.

Aquarium

De calvus caves worden met de hand gemaakt van keramiek in ons atelier in Nederland. Doordat ze een natuurgetrouwe uitstraling hebben passen ze perfect in ieder aquarium en kunnen ze worden gecombineerd met echt hout.

Wij adviseren altijd om genoeg schuilplaatsen creëren in het aquarium zodat de dieren zich prettig voelen in het aquarium.

Daarnaast kan je de calvus caves ook bekleden met verschillende soorten planten en mos soorten zoals java mos of anubias. Gebruik hiervoor aquariumlijm of visdraad om de plant de eerste paar weken vast te zetten aan het keramiek. Hierna zal de plant vastgroeien aan het ornament.

De calvus caves zullen in het aquarium ook werken als biologisch filter aangezien de structuur van het keramiek poreus is. In de micro-holtes nestelen tal van bacteriën die d.m.v. biologische afbraak het aquariumwater ontdoen van schadelijke stoffen. Al met al, een geweldig product!

Duurzaam keramiek

Ons keramiek is 100% veilig voor mens, dier en milieu. Doordat de kleur is ingebakken in de klei zal de kleur nooit verdwijnen. Hierdoor zijn ze ook makkelijk schoon te maken. Schoonmaken kan gemakkelijk met een zachte spons en warm water. Verder gaan de keramische decoraties extreem lang mee. Kortom, een duurzaam product in alle opzichten!

1 beoordeling voor Calvus caves

  1. Vince

    Good

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon