Fish shelter Xs mixcolour

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: 45365 Categorieën: , ,
Gewicht 0,041 kg

Productdetails

De fish shelter Xs mixcolour wordt met de handgemaakt en bestaat uit meerdere kleuren en patronen waardoor elk product uniek is.

  • Fish shelter mixcolour Xs 8 x 6 x 2cm

De Fish shelters Xs mixcolour zijn de ideale schuilplaatsen in opkweek aquaria en voor de allerkleinste vissen. Ze worden veel gebruikt in onze kweekbakjes van Ziss Aqua zoals de BL-3 en BL-2. Een fijne schuilplaats voor de kleinste l-nummers, garnalen, kreeftjes, corydoras en andere jongbroed vissen. De fish shelters zorgen ervoor dat de kleine vissen kunnen schuilen en tot rust kunnen komen.

Verder kan je de fish shelters beplakken met mossen en planten waardoor het nog natuurlijker wordt. Planten hechten zich goed vast aan het keramiek en het ornament zal daarnaast ook werken als klein biologisch filter. De structuur van het keramiek is poreus en in de micro-holtes nestelen tal van bacteriën zich die d.m.v. biologische afbraak het aquariumwater ontdoen van schadelijke stoffen.

Duurzaam keramiek

Ons keramiek is 100% veilig voor mens, dier en milieu. Doordat de kleur is ingebakken in de klei zal de kleur nooit verdwijnen. Hierdoor zijn ze ook makkelijk schoon te maken. Schoonmaken kan gemakkelijk met een zachte spons en warm water. Verder gaan de keramische decoraties extreem lang mee. Kortom, een duurzaam product in alle opzichten!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fish shelter Xs mixcolour” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon