Lotus pods verpakt per 3

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: 45277 Categorie:
Gewicht 0,0068 kg

Productdetails

De lotus pods hebben meerdere kleine gaatjes/holen waar garnalen in kunnen schuilen en voedsel kunnen vinden. De lotus pods zijn een natuurlijk product en hebben dan ook een natuurlijke uitstraling. Hierdoor krijgt het aquarium een natuurlijke look en wordt de natuurlijke omgeving van garnalen en vissen nagebootst.

De effecten van de lotus pods in het aquarium zijn te vergelijken met de effecten van catappa producten. De Lotus pods zitten vol met looistoffen die veel positieve effecten hebben en op een natuurlijke manier de pH van het water verlagen. Tevens werken deze stoffen antibacterieel en stressverlagend. De lotus pods geven het water een bruine kleur en zijn daarom ook geschikt om een blackwater biotoop mee te creëren.

Omdat de lotus pod een natuurproduct is kan deze qua vorm en afmeting verschillen.

Onderdeel van de zaadkop van de Lotus-plant (Nelumbo nucifera). Een prachtige, natuurlijke decoratie voor je aquarium!

Bevat van nature onder andere polyfenolen, eiwitten en polysachariden. Net als andere natuurlijke producten worden aan deze zaadkoppen medicinale en ontsmettende eigenschappen toegekend. Bewezen is dit echter nog niet.

Voor gebruik adviseren we de lotus pods eerst 40 minuten te koken. Leg tijdens het koken een steen of een ander zwaar voorwerp op de pods. Laat ze tenslotte nog een nachtje in water weken, wederom onder een zwaar voorwerp. Dit om het drijvend vermogen van de pods te minimaliseren. Het is wat werk, maar je aquarium is hierna gegarandeerd een prachtige, natuurlijke decoratie rijker.

Dit is een natuurlijk product en kan variëren in kleur, grootte en textuur. Elke pod is uniek! De foto dient als een redelijke weergave van wat u kunt verwachten.

Een deel van de “zaadkop” van de lotusplant (Nelumbo nucifera), deze unieke, licht-als-een-veer botanische producten hebben een gemiddelde diameter van 3,5 – 4 inch (ongeveer 8,89-10,16 cm) en zijn echt een cool stuk decor voor een aquarium met een Zuidoost-Aziatisch of Indiaas thema!

Deze zaaddozen zijn het bijproduct van de menselijke voedselproductie in India (bijna elk deel van deze plant wordt als eetbaar beschouwd!) En worden eenvoudig verzameld, schoongemaakt en aan de lucht gedroogd, vrij van chemicaliën of conserveermiddelen.

Interessant is dat de zaden, en mogelijk de zaaddozen van de Lotus, polyfenolen, eiwitten, polysacchariden bevatten … verbindingen die vaak worden aangetroffen in andere botanische producten en bladeren waaraan “geneeskrachtige” eigenschappen voor vissen worden toegeschreven. We zullen echter stoppen met het suggereren van enig ander voordeel voor uw vissen dan hun unieke esthetiek!

Afmeting: 5-10cm

Bekijk ook onze andere natuurproducten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lotus pods verpakt per 3” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon

Andere suggesties…

Uitgelichte producten