Lotus pods verpakt per 3

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: 45277 Categorie:
Gewicht 0,0068 kg

Productdetails

Lotus pods Afmeting

Inhoud: 3 stuks

 

De lotus pods geven het water een bruine kleur en zijn daarom ook geschikt om een blackwater biotoop te creëren. Het is een natuurlijke decoratie voor in je aquarium, die de natuurlijke omgeving van de garnalen en vissen nabootst.

Voordelen

De pods zitten vol met looistoffen die veel positieve effecten hebben en op een natuurlijke manier de pH van het water verlagen. Ook werken deze stoffen antibacterieel en stress verlagend. De pods hebben meerdere kleine holen waar garnalen in kunnen schuilen en voedsel kunnen vinden. Een prachtige, natuurlijke decoratie voor in je aquarium, die de natuurlijke omgeving van de garnalen en vissen nabootst. Combineer de lotus pods met onze pyramids en je garnalen hebben genoeg schuilmogelijkheden waar ze zich veilig zullen voelen.

 

✓ Mooie natuurlijke decoratie
✓ Stress verlagend

✓ Vol met looistoffen

 Gebruik

Voor gebruik adviseren we de pods eerst 40 minuten te koken. Leg tijdens het koken een steen of een ander zwaar voorwerp op de pods. Laat ze tenslotte nog een nachtje in water weken, wederom onder een zwaar voorwerp. Dit om het drijvend vermogen van de lotus pods te minimaliseren. Het is wat werk, maar je aquarium is hierna gegarandeerd een prachtige, natuurlijke decoratie rijker.

Weetje

Lotus pods zijn onderdeel van de zaadkop van de Lotus-plant (Nelumbo nucifera). De effecten van de pods in het aquarium zijn te vergelijken met de effecten van catappa producten.

 

 

 

 

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lotus pods verpakt per 3” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon

Andere suggesties…

Uitgelichte producten