Pyramids

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,
Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Maat

2+1, 3+2+1, 4+3+2+1

Productdetails

CeramicNature maakt de pyramids met de hand in 3 verschillende maten.

  • Pyramid 8 x 4 x 4cm – 3 buisjes
  • Pyramid 8 x 6 x 5,5cm – 6 buisjes
  • Pyramid 8 x 7,5 x 7cm – 10 buisjes

Onze pyramids worden met de hand gemaakt in ons eigen atelier in Nederland. Alle CeramicNature pyramids worden gemaakt van bruine keramiek, welke veilig is voor mens, dier en natuur. Ze zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten en hebben een bruine boomstam kleur en structuur. De structuur van de pyramides wordt door CeramicNature zelf nagemaakt van bomen uit de natuur. Doordat wij alles met hand maken is elke item uniek. De binnenzijde is glad en de achterkant is open.

Aquarium

De pyramids zijn de perfecte schuilplaats in elk aquarium en worden veel gebruikt bij garnalen, kleine meervalletjes, kuhli’s, kleine corydorassen, otocinclus en andere kleinere vissoorten. Door de natuurgetrouwe boomstam uitstraling passen ze mooi tussen echt hout en bij onze achterwanden. Je garnalen extra verwennen? Bekijk dan onze shrimpsticks.

Verder kan je de pyramids ook bekleden met verschillende soorten planten en mos soorten zoals java mos of anubias. Gebruik hiervoor aquariumlijm of visdraad om de plant de eerste paar weken vast te zetten aan de decoratie. Hierna zal de plant vastgroeien aan het ornament.

De keramische decoraties zullen in het aquarium ook werken als biologisch filter aangezien de structuur van het keramiek poreus is. In de micro-holtes nestelen tal van bacteriën die d.m.v. biologische afbraak het aquariumwater ontdoen van schadelijke stoffen. Al met al, een geweldig product!

Terrarium

De pyramids zijn perfect om te gebruiken voor bijvoorbeeld insecten, wormen en spinnen. Doordat ze gemaakt zijn  van keramiek kan je het ook perfect gebruiken als vochtige grot of warme grot. Het keramiek is namelijk poreus en houdt hierdoor goed de warmte of het vocht vast.

Duurzaam keramiek

Ons keramiek is 100% veilig voor mens, dier en milieu. De pyramids hebben een lange levensduur en worden handgemaakt van keramiek. Doordat de kleur is ingebakken in de klei zal de kleur nooit verdwijnen. Hierdoor zijn ze ook makkelijk schoon te maken. Schoonmaken kan gemakkelijk met een zachte spons en warm water.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pyramids” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon