Shrimp lolly Mix 10 pcs

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: 44075 Categorieën: ,
Gewicht 0,015 kg

Productdetails

CeramicNature shrimp lolly mix pack met 4 soorten garnalen lolly’s. Dit pakketje bevat 4 x lolly groente/alg en 2 van mineral, spinach en bee pollen. De ideale combinatie om direct 4 soorten te proberen!

De mix shrimp lolly’s zijn een gezonde snack voor uw garnalen.

Shrimp lolly algae/vegetable 10 pcs: Deze lolly’s zijn gemaakt van 100% plantaardige ingrediënten op een satéprikker. De verschillende algen en groentes zijn rijk aan mineralen die het geheel een goede snack maken voor uw garnalen. Deze lolly’s ondersteunen de groei, kleur en kweek op een natuurlijke manier.

Shrimp lolly mineral: De mineralen die worden gebruikt voor deze shrimp lolly zijn 100% zuiver en natuurlijk. Door kleine hoeveelheden mineralen op te nemen wordt de vervelling bij garnalen ondersteund en wordt er een sterk pantser opgebouwd. Daarnaast zorgen mineralen en sporenelementen voor optimale ondersteuning van de kleuring in het pantser van garnalen door in een vroeg stadium de aanmaak van meer pigment te versterken. Naast de ondersteuning van verschillende processen bij garnalen zorgen deze sticks voor zuivering van het aquariumwater.

Shrimp lolly spinach: De lolly’s zijn voorzien van een laagje voer dat voornamelijk bestaat uit spinazie, gemengd met een klein deel andere groentes. De garnalen lolly’s ondersteunen de garnalen in de groei en gezondheid. Daarnaast is spinazie rijk aan silicaten die zorgen voor een goede ondersteuning van de vervelling van uw garnalen.

Shrimp lolly bee pollen: Bee pollen zijn rijk aan eiwitten en aminozuren. Deze eiwitten en aminozuren zorgen voor een goede celopbouw en ondersteunen garnalen dan ook goed in de groei. Deze bee pollen lolly’s zijn dan ook een goede aanvullen op het dagelijks voer om de groei van uw (jonge) garnalen te ondersteunen en groeiproblemen tegen te gaan. Daarnaast zitten bee pollen voor sporenelementen. Dit zijn voedingssuplementen die de garnalen in kleine hoeveelheden nodig hebben, maar niet zonder kunnen.

Door deze sticks af en toe te geven naast het dagelijkse voer bent u er zeker van dat de garnalen alles krijgen wat ze nodig hebben. Alles bij elkaar maken de shrimp lolly’s een gezonde en leuke snack voor uw garnalen. De lolly’s zijn 100% natuurlijk en plantaardig.

 

Promotie:

Krijg nu bij aanschaf van 20 shrimpsticks (5 van elk) een display gratis.

Bekijk voor meer informatie de blog over de shrimpstick display. 

Ingrediënten

Bee pollen, plantaardige bijproducten

Dosering

Dit voer gebruiken als aanvullend garnalenvoer. Ongeveer 1 lolly per 50 garnalen geven. U kunt +- 2 keer per week een lolly geven. Deze kan ik het aquarium blijven staan tot het voer gedeelte van de lolly is afgegeten.

 

Inhoud: 10 stuks (15 gram voer).

 

Naast onze shrimpsticks, biedt CeramicNature een compleet assortiment aan met andere decoraties, schuilplaatsen, achterwanden, vochtige grotjes, watervallen, natuurproducten, etc. Bekijk onze andere producten op www.ceramicnature.com of bij een van onze partners:

   Beoordelingen

   Er zijn nog geen beoordelingen.

   Wees de eerste om “Shrimp lolly Mix 10 pcs” te beoordelen

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

   Kunnen we helpen?

   Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

   facebook email whatsapp

   Liever bellen?

   Bel ons via 023 205 2357

   help_persoon