Side entrance cave

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: N/B Categorieën: , , , ,
Gewicht N/B
Maat

Xsmall, Small, Medium, Large, Xlarge

Productdetails

CeramicNature maakt de side entrance cave met de hand in 4 verschillende maten.

  • Side entrance cave Small 12 x 5 x 5cm
  • Side entrance cave Medium 15 x 6 x 6cm
  • Side entrance cave Large 19 x 7 x 7cm
  • Side entrance cave Xlarge 24 x 9 x 9cm

De side entrance cave worden met de hand gemaakt in ons eigen atelier in Nederland. Alle caves worden gemaakt van keramiek, wat veilig is voor mens, dier en natuur. Ze zijn verkrijgbaar in 4 verschillende maten. Doordat deze side entrance caves 2 gesloten uiteinde hebben en de opening in de zijkant zit zullen de eitjes van de vissen minder snel het hol verlaten. Doordat elke side entrance cave met de hand wordt gemaakt, is elk item uniek. Onze catfish caves zijn ook perfect te gebruiken als kweekhol, hier zit de opening aan de voorkant en zijn de achterkant en zijkanten gesloten.

Aquarium

De caves zijn de ideale decoratie in aquariums met een amazone of regenwoud uitstraling. Door de natuurgetrouwe boomstam uitstraling passen ze mooi tussen echt hout en bij onze achterwanden.

De side entrance caves zijn ook geschikt als schuilplaats voor botia’s, meervallen, kreeften, en andere vissoorten.

Verder kan je de side entrance caves ook bekleden met verschillende soorten planten en mos soorten zoals java mos of anubias. Gebruik hiervoor aquariumlijm of visdraad om de plant de eerste paar weken vast te zetten aan het keramiek. Hierna zal de plant vastgroeien aan het ornament.

De caves zullen in het aquarium ook werken als biologisch filter aangezien de structuur van het keramiek poreus is. In de micro-holtes nestelen tal van bacteriën die d.m.v. biologische afbraak het aquariumwater ontdoen van schadelijke stoffen. Al met al, een geweldig product!

Terrarium

De caves worden veel gebruikt als schuilplaats voor reptielen en amfibieën zoals kikkers, gekko’s baardagamen, slangen, etc. Doordat ze gemaakt zijn van keramiek kan je het ook perfect gebruiken als vochtige grot of warme grot. Het keramiek is namelijk poreus en houdt hierdoor goed de warmte of het vocht vast.

Duurzaam keramiek

Ons keramiek is 100% veilig voor mens, dier en milieu. Ze hebben een lange levensduur en worden handgemaakt van keramiek. Doordat de kleur is ingebakken in de klei zal de kleur nooit verdwijnen. Hierdoor zijn ze ook makkelijk schoon te maken. Schoonmaken kan gemakkelijk met een zachte spons en warm water. De decoratie is gemaakt van keramiek, een bekend milieuvriendelijk materiaal. We gebruiken geen plastic of andere langzaam afbrekende materialen. Verder gaan de keramische decoraties extreem lang mee. Kortom, een duurzaam product in alle opzichten!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Side entrance cave” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon