Catfish caves

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: N/B Categorieën: , , ,
Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Maat

Xsmall, Small, Medium, Large, Xlarge

Productdetails

De catfish caves zijn verkrijgbaar in 4 maten.

– Catfish cave Xsmall: 13xø4cm.
– Catfish cave Small: 16xø5cm.
– Catfish cave Medium: 20xø6cm.
– Catfish cave Large: 26xø10cm.

De catfish caves van CeramicNature worden handgemaakt van keramiek en ze zijn 100% veilig voor mens, dier en natuur. De kleur van de catfish caves is ingebakken in de klei waardoor de kleur niet zal verdwijnen zoals bij geverfde aquarium decoratie.

 

De catfish caves worden veel gebruikt als schuilplaats of kweekhol. De holletjes wordt door meerdere vissoorten gebruikt om hun eieren in af te zetten en/of om hun jongen in groot te brengen. Vooral Harnasmeervallen (l-nummers) gebruiken deze schuilplaatsen om hun eieren af te zetten, vaak bewaakt de man deze tot ze zijn uitgekomen.Voor de kweek van l-nummers raden wij aan om meerdere vormen en maten legholen te gebruiken zodat de l-nummers zelf kunnen kiezen welke zij het beste vinden. Probeer de legholen ook in verschillende stromingsrichtingen te leggen, dit zullen de vissen waarderen.

Naast onze catfish caves, bieden wij ook een ruim assortiment aan met andere decoraties, schuilplaatsen, achterwanden, vochtige grotjes, watervallen, natuurproducten, etc.
Doordat het keramiek poreus is neemt het vocht en warmte op waardoor het perfect te gebruiken is als vochtig grotje of als warmte grotje.

   Beoordelingen

   Er zijn nog geen beoordelingen.

   Wees de eerste om “Catfish caves” te beoordelen

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

   Kunnen we helpen?

   Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

   facebook email whatsapp

   Liever bellen?

   Bel ons via 023 205 2357

   help_persoon