Standing log

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: N/B Categorieën: , , ,
Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Maat

Medium, Large, Xlarge

Productdetails

CeramicNature maakt de standing log met de hand in 3 maten.

  • Standing log Medium ø6 x 36cm
  • Standing log Large ø7 x 46cm
  • Standing Log Xlarge ø7 x 55cm

De CeramicNature standing logs worden handgemaakt van keramiek in ons eigen atelier in Nederland. Alle CeramicNature standing logs worden van bruine keramiek gemaakt, welke veilig is voor mens, dier en natuur. Ze zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten en hebben een bruine boomstam kleur en structuur. De structuur van de logs wordt door CeramicNature zelf nagemaakt van bomen uit de natuur. Doordat wij alles met hand maken is elke log uniek

Aquarium

De standing logs worden gebruikt als boomstam in het aquarium om een prachtig bos onderwater te creëren. Daarnaast kunnen ze ook worden gebruikt als discuskegel voor de kweek van discusvissen, maanvissen, sturisoma’s en andere vissoorten die de eitjes op een ruw oppervlak leggen. Elke standing log heeft een stabiele voet waardoor ze stevig staan in het aquarium.

De standing logs hebben een ruw oppervlak en daardoor blijven de eitjes goed kleven aan de log. Daarnaast kan je de standing logs beplakken met planten en mos soorten. Gebruik hiervoor aquariumlijm of visdraad om de plant de eerste paar weken vast te zetten aan het keramiek. Hierna zal de plant vastgroeien aan het ornament.

De standing logs zullen in het aquarium ook werken als biologisch filter aangezien de structuur van het keramiek poreus is. In de micro-holtes nestelen tal van bacteriën die d.m.v. biologische afbraak het aquariumwater ontdoen van schadelijke stoffen. Al met al, een geweldig product!

Voordelen van de standing logs
  • Hoge acceptatiegraad bij discuswijfjes.
  • Ruw oppervlak voor een stabiele ligging van de eitjes.
  • Stabiel en sterk.
  • Eenvoudig te reinigen.

Terrarium

De standing logs zijn ook perfect te gebruiken als boomstammen in het terrarium. Makkelijk om te combineren met echt hout en planten. Doordat het keramiek een open structuur heeft is het perfect voor planten en groeit het ook goed vast op het keramiek.

Duurzaam keramiek

Ons keramiek is 100% veilig voor mens, dier en milieu. Ze hebben een lange levensduur en worden handgemaakt van keramiek. Doordat de kleur is ingebakken in de klei zal de kleur nooit verdwijnen. Hierdoor zijn ze ook makkelijk schoon te maken. Schoonmaken kan gemakkelijk met een zachte spons en warm water.  We gebruiken geen plastic of andere langzaam afbrekende materialen. Verder gaan de keramische decoraties extreem lang mee. Kortom, een duurzaam product in alle opzichten!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Standing log” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon