Terras hoog bruin

Log in om de prijs te zien
Categorieën: ,

Productdetails

CeramicNature maakt de terras hoog bruin met de hand in 2 maten.

  • Terras hoog bruin Small 10 x 5 x 19cm
  • Terras hoog bruin Medium 13 x 5 x 25cm

De hoge bruine terrassen zijn ideaal om terrassen / verhogingen te maken in het aquarium of terrarium. Perfect voor het aquascapen. Deze natuurgetrouwe terrassen zijn handgemaakt van keramiek in ons eigen atelier in Nederland. De structuur van de terrassen worden door CeramicNature zelf nagemaakt van bomen uit de natuur. Doordat elk terras met de hand wordt gemaakt, is elk item uniek.

 

Aquarium

Deze terrassen worden gebruikt om terrassen aan te brengen in je aquarium en zo hoogteverschillen te creëren. Aquascapers maken hier veel gebruik van. Door de natuurgetrouwe uitstraling kan je het makkelijk combineren met echte stenen en onze CeramicNature achterwanden.

Verder kan je het ook bekleden met verschillende soorten planten en mos soorten zoals java mos of anubias. Gebruik hiervoor aquariumlijm of visdraad om de plant de eerste paar weken vast te zetten aan het keramiek. Hierna zal de plant vastgroeien aan het terras.

De keramische decoraties zullen in het aquarium ook werken als biologisch filter aangezien de structuur van het keramiek poreus is. In de micro-holtes nestelen tal van bacteriën die d.m.v. biologische afbraak het aquariumwater ontdoen van schadelijke stoffen. Al met al, een geweldig product!

 

Terrarium

De terrassen hoog zijn ook ideaal om te gebruiken in het terrarium. De terrassen hebben een dubbele functie omdat ze ook te gebruiken zijn als schuilplaats. Door ze op de rug te plaatsen kunnen kleine gekko’s, verschillende reptielen en amfibieën het gebruiken als schuilgrot. Doordat ze gemaakt zijn van keramiek kan je het ook perfect gebruiken als vochtige grot of warme grot. Het keramiek is namelijk poreus en houdt hierdoor goed de warmte of het vocht vast.

Duurzaam keramiek

Ons keramiek is 100% veilig voor mens, dier en milieu. Ze hebben een lange levensduur en worden handgemaakt van keramiek. Doordat de kleur is ingebakken in de klei zal de kleur nooit verdwijnen. Hierdoor zijn ze ook makkelijk schoon te maken. Schoonmaken kan gemakkelijk met een zachte spons en warm water. De decoratie is gemaakt van keramiek, een bekend milieuvriendelijk materiaal. We gebruiken geen plastic of andere langzaam afbrekende materialen. Verder gaan de keramische decoraties extreem lang mee. Kortom, een duurzaam product in alle opzichten!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Terras hoog bruin” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon