Achterwand Thin grijs

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , ,
Gewicht Niet beschikbaar
Afmetingen Niet beschikbaar
Maat

20x25cm, 30x35cm, 50x30cm, 60x30cm, 80x40cm, 100x50cm, 120x60cm, 150x50cm in 2 pcs

Productdetails

Achterwand Thin grijs, perfect voor aquaria en terraria.

De CeramicNature Thin achterwanden hebben een prachtige natuurlijke uitstraling. De CeramicNature Thin achterwanden zijn de ideale achterwanden voor het aquarium en terrarium. Ze hebben een basis van Polyester met als harde toplaag speciale en unieke mineraalharsen. Hierdoor is de toplaag keihard en is de achterwand veilig voor dieren, mens en natuur.

Het materiaal is zwaarder dan water waardoor de achterwanden eventueel ook los in het aquarium geplaatst kunnen worden. Dat is ook gelijk een ander voordeel, de achterwanden kunnen weer makkelijk uit het aquarium worden gehaald tijdens bijvoorbeeld het schoonmaken van het aquarium.

Natuurlijk kan je de achterwanden ook vastkitten in het aquarium of terrarium.

 

De Thin achterwanden worden middels de airbrush techniek handmatig gekleurd. Hierdoor is geen enkele achterwand identiek. Elke achterwand is dus uniek op zichzelf.

CeramicNature Thin

De decoratieve CeramicNature achterwand thin grijs zijn slechts 2-3cm diep (op het diepste punt) en versterken met hun speciale structuur een perfecte dieptewerking van het aquarium. De CeramicNature achterwanden behoren tot het hoogste segment op het gebied van Thin achterwanden en zijn van een vergelijkbare kwaliteit als Back to Nature en RockZolid. Het voordeel van de CeramicNature achterwanden is dat ze goedkoper, dunner en makkelijker te installeren zijn. De CeramicNature achterwanden hoeven namelijk niet bewerkt te worden met Epoxy, waardoorze direct na ontvangst geplaatst kunnen worden in het aquarium. De achterwanden hebben een perfecte dieptewerking en past goed in aquariums met een minimale diepte van 15-25cm.

 

De aangegeven afmetingen zijn die van het aquarium waar de achterwanden in passen. In werkelijkheid is de achterwand altijd iets kleiner, waardoor die perfect in het aquarium past.

Hierbij is rekening gehouden met glasdikte van het aquarium. Aan de zijkanten van onze achterwanden zijn gaasjes bevestigd. Deze dienen om de eventuele ruimte die ontstaat tussen de achterwand en de zijruiten op te vullen. De gaasjes kunnen eenvoudig terug worden gevouwen tussen de achterwand en de zijruit. Door deze toepassing kan er wel water achter de wand doorstromen maar kunnen de visjes er niet achter komen.

 

Achterwanden die in 2 of meer delen worden geleverd zijn gemakkelijk te monteren doormiddel van voor gemonteerde aansluitblokjes die uiteraard zijn meegeleverd. Door deze bevestigingsmethode sluiten de losse delen perfect op elkaar aan is de naad tussen de losse delen minimaal.Connecting backgrounds - CeramicNature

 

Het bewerken van de CeramicNature Thin achterwanden gaat heel eenvoudig met een slijptol, Dremel of een zaag. Bij het zagen is het van belang dat de achterwand plat op de voorkant ligt en dat er horizontaal over de achterkant gezaagd wordt. Het gemakkelijkste gaat het met een Dremel of slijptol.

 

Tip: Combineer de CeramicNature achterwanden met de Rock, Stone, Root of andere modules voor een nog realistischer effect.

 

De producten van CeramicNature zijn duurzaam en hebben een kleurvaste laag van een zeer hoge kwaliteit. Om deze reden hebben ze geen giftige epoxy laag nodig om verkleuring te voorkomen.

 

De beschikbare afmetingen zijn:

 • 60×30 (57,5×26,5cm) 1 deel
 • 80×40 (77,5x36cm) 1 deel
 • 100×50 (96,5x46cm) 1 deel
 • 120×60 (116x54cm) 1 deel
 • 150×50 (146x46cm) 2 delen

 

Let op met gebruik van Ozon! Dit kan, afhankelijk van de concentratie en duur van het gebruik, schade toebrengen aan de CeramicNature producten.

 

Maatwerk:

Opzoek naar iets speciaals? Bekijk onze maatwerk pagina voor meer informatie.

Naast de Thin achterwanden levert CeramicNature ook maatwerk achterwanden. Deze kunnen worden besteld tot een maximale breedte van 1100cm en een hoogte van 600cm. Ook kan CeramicNature hier desgewenst hoeken, bochten, overloop, doorvoeren, etc. in verwerken.

Vraag bij de dichtstbijzijnde partner van CeramicNature naar de mogelijkheden of neem contact op met CeramicNature.

   Beoordelingen

   Er zijn nog geen beoordelingen.

   Wees de eerste om “Achterwand Thin grijs” te beoordelen

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

   Kunnen we helpen?

   Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

   facebook email whatsapp

   Liever bellen?

   Bel ons via 023 205 2357

   help_persoon