Discuskegel Bruin

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: 45399 Categorieën: , , ,
Gewicht 0,75 kg
Afmetingen 10 × 10 × 25 cm

Productdetails

CeramicNature maakt de discuskegel met de hand in 1 maat en 2 verschillende kleuren.

  • Discus kegel bruin ø10x25cm

De CeramicNature discuskegels worden handgemaakt van keramiek in ons eigen atelier in Nederland. Keramische discuskegels zijn het beste voor de kweek van discusvissen, maanvissen en andere vissoorten die de eitjes op een ruw oppervlak leggen. Door het ruwe oppervlak blijven de eitjes goed kleven aan de kegel.

De afzetkegel biedt een zeer goede stabiliteit door het gewicht van de kegel en de afmetingen zijn samengesteld op basis van de ervaringen en gebruik door de meest ervaren discuskwekers.

Daarnaast kan je de discuskegels beplakken met planten en mos soorten. Gebruik hiervoor aquariumlijm of visdraad om de plant de eerste paar weken vast te zetten aan het keramiek. Hierna zal de plant vastgroeien aan het ornament.

De afzetkegels zullen in het aquarium ook werken als biologisch filter aangezien de structuur van het keramiek poreus is. In de micro-holtes nestelen tal van bacteriën die d.m.v. biologische afbraak het aquariumwater ontdoen van schadelijke stoffen. Al met al, een geweldig product!

 

Voordelen van de discuskegel
  • Hoge acceptatiegraad bij discuswijfjes.
  • Ruw en schuin oppervlakte voor een stabiele ligging van de eitjes.
  • Stabiel en sterk.
  • Eenvoudig te reinigen.
  • Tip: Voordat u de kegel in het aquarium zet is het verstandig deze uit te koken. Dit reinigt en desinfecteert de kegel tegelijkertijd en beschermt de eitjes tegen mogelijke bacteriën.

Duurzaam keramiek

Ons keramiek is 100% veilig voor mens, dier en milieu. De discuskegels hebben een lange levensduur en worden handgemaakt van keramiek. Doordat de kleur is ingebakken in de klei zal de kleur nooit verdwijnen. Hierdoor zijn ze ook makkelijk schoon te maken. Schoonmaken kan gemakkelijk met een zachte spons en warm water. Verder gaan de keramische decoraties extreem lang mee. Kortom, een duurzaam product in alle opzichten!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Discuskegel Bruin” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon