Discuskegel Bruin

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: 45399 Categorieën: , , ,
Gewicht 0,75 kg
Afmetingen 10 × 10 × 25 cm

Productdetails

De discuskegel is verkrijgbaar in 1 maat.

 • Discuskegel bruin: ø10x25cm

De discus kegels van CeramicNature worden handgemaakt in Nederland van keramiek en ze zijn 100% veilig voor mens, dier en natuur. De kleur van de barrel is ingebakken in de klei waardoor de kleur niet zal verdwijnen zoals bij geverfde aquarium decoratie.

 

De discuskegel is ideaal te gebruiken bij de kweek van discusvissen, maanvissen en andere vissen die eitjes leggen op ruwe oppervlakken. Doordat de kegel is gemaakt van keramiek blijven de eitjes goed plakken aan het ruwe oppervlak.

De discuskegel heeft de perfecte afmeting voor de kweek en is daarnaast ook goed te gebruiken in gezelschapsaquariums. Verder heeft de discuskegel een kleine opening bovenin waardoor er geen doodwater in het ornament blijft staan.

Ook kan je de discuskegel beplakken met mossen en planten waardoor het nog natuurlijker wordt. Planten hechten zich goed vast aan het keramiek. Verder gaan de keramische decoraties extreem lang mee. Kortom dus een duurzaam product in alle opzichten.

Naast onze discuskegels, bieden wij ook een ruim assortiment aan met andere decoraties, schuilplaatsen, achterwanden, vochtige grotjes, watervallen, natuurproducten, etc. Bekijk onze andere producten op www.ceramicnature.com. of bij een van onze partners:

   Beoordelingen

   Er zijn nog geen beoordelingen.

   Wees de eerste om “Discuskegel Bruin” te beoordelen

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

   Kunnen we helpen?

   Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

   facebook email whatsapp

   Liever bellen?

   Bel ons via 023 205 2357

   help_persoon