Legholen rechthoek

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,
Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Maat

Medium, MediumLarge, Large

Kleur

,

Productdetails

Wij leveren de rechthoekige legholen in 3 verschillende maten en 2 verschillende kleuren.

  • Maat leghol medium rechthoek is: 11x4x3,5cm.
  • Maat leghol mediumlarge is: 11,5x5x3,5cm.
  • Maat leghol large is: 15x5x4,6cm.

Onze holen zijn handgemaakt van keramiek en ze zijn 100% veilig voor mens, dier en natuur. De legholen zijn verkrijgbaar in de rode en bruine kleur. Al onze keramische holen worden handgemaakt in IJmuiden, Nederland.   Naast dat onze legholen er mooi uitzien zijn ze ook gemakkelijk schoon te maken en hebben ze een extreem lange levensduur.   Een leghol van CeramicNature wordt veel gebruikt als schuilplaats of kweekhol. Het leghol wordt door meerdere vissoorten gebruikt om hun eieren in af te zetten en/of om hun jongen in groot te brengen. Vooral Harnasmeervallen (l-nummers) gebruiken deze schuilplaatsen om hun eieren af te zetten, vaak bewaakt de man deze tot ze zijn uitgekomen. Voor de kweek van l-nummers raden wij aan om meerdere vormen en maten legholen te gebruiken zodat de l-nummers zelf kunnen kiezen welke zij het beste vinden. Probeer de legholen ook in verschillende stromingsrichtingen te leggen, dit zullen de vissen waarderen.   Naast dat de legholen veel worden gebruikt in het aquarium kunnen ze ook zeer goed gebruikt worden in he terrarium of voor in een knaagdierenverblijf. Doordat het keramiek poreus is neemt het vocht en warmte op waardoor het perfect te gebruiken is als vochtig grotje of als warmte grotje.   Naast ons rechthoekige legholen, bieden wij ook een ruim assortiment aan met andere soorten legholen. Wij hebben onder andere ronde, D vormige, driehoek vormige en natuurgetrouwe legholen in ons assortiment.   Voor het aquarium:

  • De rechthoekige medium legholenzijn geschikt voor de wat stevigere L-nummers tot 12 cm zoals de L046, L102, L129, L136, L144, L181, L199, L201, L236, L260, L262 en de L397. De L046 wordt door verschillende kwekers gekweekt in onze rechthoekige medium legholen.

Daarnaast zijn ze natuurlijk ook te gebruiken als schuilplaats voor kreeften, garnalen, meervallen, etc. Een bijkomende voordeel bij een rechthoekig leghol is dat ze zeer gemakkelijk te stapelen zijn.

  • De rechthoekige mediumlarge legholen zijn geschikt voor de kweek van L-nummers tot 14 cm zoals de L134, L136, L144, L168, L201, L236, L260, L262, L270 en de L397. Open aan de voorkant en gesloten aan de achterkant. Dit leghol wordt door veel kwekers gebruikt bij de kweek van de L134.

Daarnaast zijn ze natuurlijk ook te gebruiken als schuilplaats voor kreeften, garnalen, meervallen, etc. Een bijkomende voordeel bij een rechthoekige leghol is dat ze zeer gemakkelijk te stapelen zijn.

  • Onze rechthoekige large legholen zijn geschikt voor de kweek van L-nummers tot 16 cm zoals de L066, L070, L144, L201, L204 en L333. De rechthoekige legholen hebben zich meermaals bewezen bij de kweek van zeer moeilijk te kweken L-nummers.

Daarnaast zijn ze natuurlijk ook te gebruiken als schuilplaats voor kreeften, garnalen, meervallen, etc. Een bijkomende voordeel bij een rechthoekige leghol is dat ze zeer gemakkelijk te stapelen zijn.     Voor het terrarium en voor knaagdieren: Een large leghol is te gebruiken als ideale schuilplaats voor zowel kleinere reptielen als de kleinere knaagdieren. Doordat het keramiek poreus is neemt het vocht en warmte op waardoor het perfect te gebruiken is als vochtig grotje of als warmte grotje.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Legholen rechthoek” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon