Legholen rechthoek

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: N/B Categorieën: , , , ,
Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Maat

Medium, MediumLarge, Large

Kleur

,

Productdetails

CeramicNature maakt de rechthoekige legholen in 3 verschillende maten en in de kleur rood en bruin.

  • Leghol medium rechthoek is: 11 x 4 x 3,5cm.
  • Leghol mediumlarge rechthoek is: 11,5 x 5x 3,5cm.
  • Leghol large rechthoek is: 15 x 5 x 4,6cm.

 

De legholen rechthoek worden met de hand gemaakt in ons eigen atelier in Nederland. Ze zijn beschikbaar in 3 verschillende maten, in de kleuren rood (terracotta) en bruin. De legholen rechthoek zijn door de hoekige vorm perfect te stapelen. Alle CeramicNature legholen zijn van keramiek gemaakt, wat veilig is voor mens, dier en natuur. De legholen zijn open aan de voorkant en gesloten aan de achterkant.

 

Aquarium

De legholen rechthoek worden gebruikt bij de kweek van verschillende L-nummers (Harnasmeervallen), zijn ideale schuilplaatsen voor andere kreeften, garnalen, botia’s, kuhli’s, etc. Harnasmeervallen (L-nummers) gebruiken legholen om hun eieren in af te zetten, vaak worden deze dan door de man bewaakt tot ze zijn uitgekomen.

 

Voor de kweek raden wij aan om de legholen in meerdere vormen en maten te gebruiken zodat de L-nummers zelf kunnen kiezen welke zij het beste vinden. Naast de rechthoekige legholen hebben we ook ronde legholen, D-vorm legholen, driehoek legholen, XXL legholen, catfish caves en mixcolour caves. L-nummers zullen kiezen voor een leghol die niet veel groter is dan zijzelf, let hierop bij de aanschaf. Probeer de legholen ook in verschillende stromingsrichtingen te leggen, dit zullen de vissen waarderen. Wil je niet kweken met vissen dan zijn legholen ook zeer fijne schuilplaatsen voor o.a. botia’s, grote kreeften, grote garnalen, meervallen, etc.

 

L-nummers

  • Het medium rechthoek leghol is geschikt voor de wat kleinere L-nummers tot 12 cm zoals de L046, L102, L129, L136, L144, L181, L199, L201, L236, L260, L262 en de L397.

 

  • Het mediumlarge rechthoek leghol is geschikt voor bredere L-nummers zoals de L134, L144, meerdere ancistrus soorten en de L397.

 

  • Het large rechthoek leghol is geschikt voor van L-nummers tot 16 cm zoals de L066, L070, L144, L201, L204 en L333.

 

Terrarium

De legholen rechthoek zijn ook te gebruiken als schuilplaats voor de kleinere reptielen en amfibieën zoals kikkers en kleine gekko’s. Doordat keramiek poreus is neemt het vocht en warmte op waardoor het perfect te gebruiken is als vochtige of warme schuilplaats.

 

Duurzaam keramiek

Ons keramiek is 100% veilig voor mens, dier en milieu. De legholen rechthoek hebben een lange levensduur en worden handgemaakt van keramiek. Doordat de kleur is ingebakken in de klei zal de kleur nooit verdwijnen. Hierdoor zijn de legholen ook makkelijk schoon te maken. Schoonmaken kan gemakkelijk met een zachte spons en warm water.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Legholen rechthoek” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon