Fossil stone wit

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: N/B Categorieën: , , ,
Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Maat

Xsmall, Small, Medium

Productdetails

De fossil stone wit is een handgemaakt keramische decoratie en schuilplaats en verkrijgbaar in 3 maten.

  • Fossil stone wit Xsmall 10 x 9 x 4,5cm
  • Fossil stone wit Small 10 x 12 x 5cm
  • Fossil stone wit Medium 18 x 13 x 6cm

De fossil stones wit  zijn handgemaakt in ons eigen atelier in Nederland. Alle CeramicNature fossil stones worden van witte keramiek gemaakt, welke veilig is voor mens, dier en natuur. Ze zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten en hebben een wit-grijze kleur. De bovenkant van de fossil stone heeft een fossiel motief. De fossil stone wordt ook gemaakt in de kleur bruin.

Aquarium

De witte stones zijn de ideale decoratie in aquariums met grijze, witte en basalt kleurige stenen. Door de natuurgetrouwe steen uitstraling passen ze mooi tussen de echte stenen. De kleuren komen ook mooi overeen met onze grijze achterwanden. De fossil stones zijn ook geschikt als schuilplaats voor botia’s, meervallen, kreeften, en andere vissoorten.

Verder kan je de ze ook bekleden met verschillende soorten planten en mos soorten zoals java mos of anubias. Gebruik hiervoor aquariumlijm of visdraad om de plant de eerste paar weken vast te zetten aan het keramiek. Hierna zal de plant vastgroeien aan het ornament.

De keramische decoraties zullen in het aquarium ook werken als biologisch filter aangezien de structuur van het keramiek poreus is. In de micro-holtes nestelen tal van bacteriën die d.m.v. biologische afbraak het aquariumwater ontdoen van schadelijke stoffen. Al met al, een geweldig product!

Terrarium

Oorspronkelijk zijn de grotten ontstaan voor in het terrarium. De fossil stone is een kopie van een echte fossiel en ze kunnen gebruikt worden als schuilplaats voor reptielen en amfibieën zoals kikkers, gekko’s baardagamen, slangen, etc. Doordat ze gemaakt zijn van keramiek kan je het ook perfect gebruiken als vochtige grot of warme grot. Het keramiek is namelijk poreus en houdt hierdoor goed de warmte of het vocht vast.

Duurzaam keramiek

Ons keramiek is 100% veilig voor mens, dier en milieu. De fossil stones hebben een lange levensduur en worden handgemaakt van keramiek. Doordat de kleur is ingebakken in de klei zal de kleur nooit verdwijnen. Hierdoor zijn ze ook makkelijk schoon te maken. Schoonmaken kan gemakkelijk met een zachte spons en warm water.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fossil stone wit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon