Fossil stone bruin

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: N/B Categorieën: , , ,
Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Maat

Xsmall, Small, Medium

Productdetails

De fossil stones worden met de hand gemaakt in 3 verschillende maten.

  • Fossil stone bruin Xsmall 10 x 9 x 4,5cm
  • Fossil stone bruin Small 10 x 12 x 5cm
  • Fossil stone bruin Medium 18 x 13 x 6cm

De fossil stones zijn handgemaakt in ons eigen atelier in Nederland. Alle CeramicNature fossil stones worden van bruine keramiek gemaakt, welke veilig is voor mens, dier en natuur. Ze zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten en hebben een bruine boomstam kleur. Op de bovenkant van de fossil stone zit een fossiel motief.  De fossil stone is ook nog in het wit/grijs verkrijgbaar.

Aquarium

De fossil stones zijn fijne schuilplaatsen voor botia’s, meervallen, kreeften, en andere vissoorten. Daarnaast is het ook een leuke decoratie voor in het aquarium.

Verder kan je de ze ook bekleden met verschillende soorten planten en mos soorten zoals java mos of anubias. Gebruik hiervoor aquariumlijm of visdraad om de plant de eerste paar weken vast te zetten aan het keramiek. Hierna zal de plant vastgroeien aan het ornament.

De keramische decoraties zullen in het aquarium ook werken als biologisch filter aangezien de structuur van het keramiek poreus is. In de micro-holtes nestelen tal van bacteriën die d.m.v. biologische afbraak het aquariumwater ontdoen van schadelijke stoffen. Al met al, een geweldig product!

Terrarium

Oorspronkelijk zijn de grotten ontstaan voor in het terrarium. De fossil stone is een kopie van een echte fossiel en ze kunnen gebruikt worden als schuilplaats voor reptielen en amfibieën zoals kikkers, gekko’s baardagamen, slangen, etc. Doordat ze gemaakt zijn van keramiek kan je het ook perfect gebruiken als vochtige grot of warme grot. Het keramiek is namelijk poreus en houdt hierdoor goed de warmte of het vocht vast.

Duurzaam keramiek

Ons keramiek is 100% veilig voor mens, dier en milieu. De fossil stones hebben een lange levensduur en worden handgemaakt van keramiek. Doordat de kleur is ingebakken in de klei zal de kleur nooit verdwijnen. Hierdoor zijn ze ook makkelijk schoon te maken. Schoonmaken kan gemakkelijk met een zachte spons en warm water.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fossil stone bruin” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon