Kokosnoot cave 3/4

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: 45415 Categorieën: , ,
Gewicht 0,1 kg

Productdetails

De kokosnoot wordt door vissen gebruikt als schuilplaats en paarlocatie. Terrariumdieren gebruiken het juist graag als schuil- en slaapplaats. Wij bieden verschillende kokosnoten aan zoals de halve of ¾ ontdek zelf welke het meest in smaak valt.

Voordelen

De ruwe textuur en het organische uiterlijk van de kokosnootschil staat eigenlijk in elk verblijf, maar maakt een natuurlijk verblijf helemaal af. Kokosnoten zijn perfect om te beplakken met mossen of planten, dit maakt het een goedkope schuilplaats voor zowel vissen als reptielen. De kokosnoten zijn van nature stevig en gaan lang mee in een vochtige omgeving. Ze kunnen tegen een stootje en zijn bestand tegen het vochtigheidsniveau dat typisch is voor aquariums en terrariums.

Onze natuurproducten worden met aandacht voor het milieu geproduceerd en bevatten geen gifstoffen.

✓ Fijne schuil- of slaapplaats

✓ Creëer een tropische uitstraling

✓ Gaat lang mee

 Gebruik

De noot kan het aquarium water wat verkleuren dit kan je voorkomen door de kokosnoot eerst te laten weken in een bak met water of de kokosnoot te koken. Je kan de kokosnoot in het aquarium en terrarium plaatsen.

Weetje

De kokosnoot is eigenlijk geen noot maar een steenvrucht van de kokospalm. De vrucht bevindt zich in een groene bolster. Deze wordt na de oogst verwijderd, waarna de harige kokosnoot tevoorschijn komt.

 

 

 

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kokosnoot cave 3/4” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon