Halve cocosnoot schuilplaats 1x

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: 45311 Categorieën: , ,
Gewicht 0,06 kg

Productdetails

Inhoud: 1 stuk

De halve kokosnoot is een natuurlijke schuilplaats voor kleine knaagdieren, reptielen, amfibieën en vissen. het product dient ook als leghol voor eierleggende vissen die gek zijn op grotten zoals meervallen. De halve kokosnoot heeft een klein poortje en de onderkant is open. Wil je liever een gesloten onderkant dan zijn onze Kokosnoot ¾ erg fijn.

 

Voordelen

De halve kokosnoot draagt bij aan een tropische- natuurlijke sfeer in jouw aquarium of terrarium. Door de ruwe afwerking aan de buitenkant blijven de aquariumplanten en/of mossen goed hechten aan het oppervlak van het product. Ze worden ook gebruikt door kleine knaagdieren. Het is een fijne plek waar ze zich echt even kunnen terugtrekken en kunnen schuilen.

✓ Draagt bij aan een natuurlijke leefomgeving

✓ Ideale schuilplaats

✓ Planten en mossen hechten zich goed

Gebruik

Je kan de noot in het aquarium en terrarium plaatsen. het product zal het water wel wat verkleuren, dit kan je verminderen door het eerst uit te koken of 2 dagen te laten weken in water. De halve noot is een natuurproduct waardoor deze qua vorm en afmeting kan verschillen.

Weetje

het product is eigenlijk geen noot maar een steenvrucht van de kokospalm. De vrucht bevindt zich in een groene bolster. Deze wordt na de oogst verwijderd, waarna de harige kokosnoot tevoorschijn komt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Halve cocosnoot schuilplaats 1x” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon