Leisteen straten recht

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,
Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Keuze

Straat enkel, Straat dubbel, Straat driedubbel

Productdetails

De leisteen straten recht zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten.

  • Leisteen straat recht enkel 18 x 27 x 4cm
  • Leisteen straat recht dubbel 18 x 27 x 8cm
  • Leisteen straat recht driedubbel 18 x 27 x 12cm

 

De leisteen straten recht zijn de ideale decoratie voor elk aquarium of terrarium. Ze worden met de hand gemaakt in Nederland in ons eigen atelier. Alle leisteen decoraties worden gemaakt van Spaans leisteen. Dit leisteen wordt na productie goed schoongemaakt waardoor het veilig te gebruiken is in aquariums en terrariums. De holen in de straat rond zijn open aan de voorkant en gesloten aan de achterkant.

Aquarium

De leisteen straten zijn perfect als decoratie in elke aquarium. Ze worden veel gebruikt voor de kweek of als schuilplaats van verschillende meervallen, kreeften, grote garnalen, L-nummers en cichliden.

Je kan de straten recht beplakken met mossen of planten. De planten groeien zeer goed op het leisteen aangezien er verschillende mineralen aanwezig zijn in het leisteen. Deze mineralen hebben een positieve uitwerking op veelal rode planten en zijn veilig voor tropische vissen, garnalen of andere aquariumbewoners.

Naast de rechte straten hebben we ook de leisteen hoeken links, leisteen hoeken rechts en straten rond in leisteen beschikbaar.

Terrarium

De leisteen straten recht zijn ook te gebruiken als schuilplaats voor de kleinere reptielen en amfibieën zoals kikkers en kleine gekko’s. Het leisteen is gemakkelijk schoon te maken.

Duurzaam leisteen

Ons leisteen is 100% veilig voor mens, dier en milieu. De leisteen straten hebben een lange levensduur en worden handgemaakt van leisteen. Schoonmaken kan gemakkelijk met een zachte spons en warm water.

TIP: Spoel het leisteen eerst af en ga dan tijdens het afspoelen even met uw hand over het leisteen, dit om alle laatste losse stukjes leisteen eraf te spoelen. Alle hotels zijn met de hand gemaakt dus de afmetingen kunnen iets afwijken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Leisteen straten recht” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon