Leisteen hotel hoek rechts

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: N/B Categorieën: , , Tags: ,
Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Keuze

Hoek rechts enkel, Hoek rechts dubbel, Hoek rechts driedubbel

Productdetails

De leisteen hotel hoek rechts worden door CeramicNature handgemaakt in 3 verschillende maten.

  • Leisteen hoek enkel rechts 14,5 x 24 x 4cm
  • Leisteen hoek dubbel rechts 14,5 x 24 x 8cm
  • Leisteen hoek driedubbel rechts 16 x 27 x 12cm

De CeramicNature leisteen hotel hoek rechts worden met de handgemaakt in Nederland. Alle leisteen hotels worden gemaakt van Spaans leisteen. Dit leisteen wordt na productie goed schoongemaakt waardoor het veilig te gebruiken is in aquariums en terrariums. De holen in de straat rond zijn open aan de voorkant en gesloten aan de achterkant.

Aquarium

De leisteen hotel hoek rechts wordt veel gebruikt bij de kweek van verschillende L-nummers tot 15cm zoals de L046, L134, L144 en de L262. De holen in het hotel zijn aan de achterkant gesloten waardoor het hotel perfect te gebruiken is voor de kweek van L-nummers. Doordat er meerdere holen aanwezig zijn kunnen vissen zelf kiezen welke ze prettig vinden.

Voor de kweek van L-nummers raden wij aan om meerdere vormen en maten te gebruiken zodat de L-nummers zelf kunnen kiezen welke zij het beste vinden. Naast de leisteen hoeken rechts hebben we ook leisteen hotel hoek links, leisteen straat recht,  XXL legholen, catfish caves en mixcolour caves. L-nummers zullen kiezen voor een holletjes die niet veel groter is dan zijzelf, let hierop bij de aanschaf.

Daarnaast zijn de leisteen hotels ook een perfecte schuilplaats voor onder meer botia’s, kleine meervallen, kreeften, garnalen en kleine cichliden.

Je kan de hotels ook beplakken met mossen of planten. De planten groeien zeer goed op het leisteen aangezien er verschillende mineralen aanwezig zijn in het leisteen. Deze mineralen hebben een positieve uitwerking op veelal rode planten en zijn veilig voor tropische vissen, garnalen of andere aquariumbewoners. De leisteen straten gaan lang mee en zijn makkelijk schoon te maken. Alle hotels zijn met de hand gemaakt dus de afmetingen kunnen iets afwijken.

Terrarium

De leisteen hoeken zijn ook te gebruiken als schuilplaats voor de kleinere reptielen en amfibieën zoals kikkers en kleine gekko’s. Het leisteen is gemakkelijk schoon te maken.

Duurzaam leisteen

Ons leisteen is 100% veilig voor mens, dier en milieu. De leisteen straten hebben een lange levensduur en worden handgemaakt van leisteen. Schoonmaken kan gemakkelijk met een zachte spons en warm water.

TIP: Spoel het leisteen eerst af en ga dan tijdens het afspoelen even met uw hand over het leisteen, dit om alle laatste losse stukjes leisteen eraf te spoelen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Leisteen hotel hoek rechts” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon