Stapelplaten rood

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: N/B Categorieën: , , ,
Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Maat

Small, Medium, Large

Productdetails

De stapelplaten zijn verkrijgbaar in 3 maten.

 • Stapelplaat small: 14,5×12,5cm – 1 leghol bovenop, 2 eronder
 • Stapelplaat medium: 22×12,5cm – 2 legholen bovenop, 3 eronder
 • Stapelplaat large: 32×12,5cm – 3 legholen bovenop, 4 eronder

De stapelplaten worden in Nederland handgemaakt van natuurlijke klei. Al de producten van CeramicNature zijn veilig voor mens, dier en natuur. De kleur van de stapelplaat is ingebakken in de klei waardoor de kleur niet zal verdwijnen zoals bij geverfde aquarium decoratie.

 

De stapelplaten zijn ideaal om te gebruiken om legholen gemakkelijk te stapelen. Verder kan je de stapelplaat beplakken met mossen en planten waardoor het nog natuurlijker wordt. Planten hechten zich goed vast aan het keramiek. Verder gaan de keramische decoraties extreem lang mee. Ook zijn de stapelplaten perfect om te gebruiken als terras of schuilplaats. Kortom dus een duurzaam product in alle opzichten. De producten van CeramicNature zijn ontwikkeld met een hart voor de natuur en voor de dieren.

 

Naast dat de stapelplaten perfect zijn voor aquaria kan je ze ook gebruiken bij reptielen en knaagdieren.

Doordat het keramiek poreus is neemt het vocht en warmte op waardoor het perfect te gebruiken is als vochtig grotje of als warmte grotje. Reptielen zijn hier gek op. Bij knaagdieren zoals hamsters, muizen, ratjes, etc. werken deze decoraties ook perfect. De half-barrels nemen de warmte van het diertje op waardoor deze niet verloren gaat en dit is ideaal voor in de koudere wintermaanden.

 

Naast onze stapelplaten, bieden wij ook een ruim assortiment aan met andere decoraties, schuilplaatsen, achterwanden, vochtige grotjes, watervallen, natuurproducten, etc. Bekijk onze andere producten op www.ceramicnature.com of bij een van onze partners:

   Beoordelingen

   Er zijn nog geen beoordelingen.

   Wees de eerste om “Stapelplaten rood” te beoordelen

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

   Kunnen we helpen?

   Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

   facebook email whatsapp

   Liever bellen?

   Bel ons via 023 205 2357

   help_persoon