Teak bladeren 10x

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: 45310 Categorieën: ,
Gewicht 0,075 kg

Productdetails

Afmeting 15-20 cm breed en 25-45 cm hoog.

Inhoud 10x

De bladeren zijn nog niet heel erg bekend, dit komt vooral door het feit dat ze moeilijk verkrijgbaar zijn. Teak bladeren hebben een gelijkwaardige werking als Catappa bladeren maar dan zonder de verkleuring van het water.

Voordelen

De teak bladeren geven ziekte werende stoffen af en is het een uitstekende voedselbron voor garnalen. Het duurt tevens vrij lang voor de teak bladeren vergaan in het water. Waar een Catappa blad na circa één maand vergaat doet een teak blad er hier ongeveer 2 maanden over.

✓ Grote bladeren

✓ Bied een natuurlijke omgeving

✓ Bevat ziekte werende stoffen

Gebruik

Spoel de bladeren voor gebruik af. 1blad is goed voor ongeveer 100 liter aquariumwater. Kleiner aquarium? Geen probleem je kan de bladeren makkelijk knippen met een schaar.

Weetje

Teak bladeren komen van de teakboom die voornamelijk groeit in Zuidoost-Azië. Deze boom kan wel tot 40 meter hoog worden. In de droge periode verliest de boom zijn bladeren om verdamping te voorkomen en in de regentijd bloeit de boom met uitbundige trossen geurende, witte bloemen die worden bestoven door bijen. Teakbomen worden tegenwoordig ook aangeplant in Afrika en Midden-Amerika. De bladeren zijn erg grote bladeren daarom ook leuk als decoratie stuk in jouw aquarium of terrarium.

 

 

 

 

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Teak bladeren 10x” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon