Legholen driehoek

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,
Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Kleur

,

Productdetails

CeramicNature maakt de driehoek legholen met de hand in 1 maat en in de kleur rood en bruin.

  • Leghol driehoek large: 16,5 x 6 x 4,55cm

 

Stapelplaten

Voor het stapelen van deze producten raden we de stapelplaten aan. Deze zijn beschikbaar in 3 maten en in de kleuren terracotta rood, bruin en mixcolour. De stapelplaten zijn te gebruiken bij de legholen, small, medium en large.

  • Stapelplaat small: 14,5 x 12x5cm – 2 legholen onder en 1 leghol bovenop
  • Stapelpaat medium: 22 x 12,5cm – 3 legholen onder en 2 legholen bovenop
  • Stapelplaat large: 32 x 12,5cm – 4 legholen onder en 3 bovenop
Aquarium

De driehoek leghol is ontwikkeld voor grotere L-nummers tot 16cm. Daarnaast zijn deze large legholen ook zeer geschikt voor kreeften, botia’s en andere vissoorten.

Voor de kweek raden wij aan om een leghol in meerdere vormen en maten te gebruiken zodat de L-nummers zelf kunnen kiezen welke zij het beste vinden. Naast de driehoek large legholen hebben we ook ronde leghol, D-vorm leghol, rechthoek leghol, XXL leghol, catfish caves en mixcolour caves. L-nummers zullen kiezen voor een leghol die niet veel groter is dan zijzelf, let hierop bij de aanschaf. Probeer ze ook in verschillende stromingsrichtingen te leggen, dit zullen de vissen waarderen. Wil je niet kweken met vissen dan zijn ze ook zeer fijne schuilplaatsen voor o.a. botia’s, grote kreeften, grote garnalen, meervallen, etc.

L-nummers
  • Het large driehoek leghol is geschikt voor van L-nummers tot 16 cm zoals de L066, L070, L144, L201, L204 en L333.
Terrarium

De driehoek large leghol rond is ook te gebruiken als schuilplaats voor de amfibieën en reptielen zoals kikkers en kleine gekko’s. Doordat keramiek poreus is neemt het vocht en warmte op waardoor het perfect te gebruiken is als vochtige of warme schuilplaats.

Duurzaam keramiek

Ons keramiek is 100% veilig voor mens, dier en milieu. De kleru van dit product is ingebakken in het keramiek en hierdoor gaat het een leven lang mee. De kleur zal niet verdwijnen. Daarnaast zijn ze ook zeer gemakkelijk schoon te maken als er bijvoorbeeld algen op zijn gegroeid. Schoonmaken kan gemakkelijk met een zachte spons en warm water.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Legholen driehoek” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon